Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Dormitoare in culoarea turcoaz. Modele si idei de amenajare

dormitor culoare turcoaz

Una dintre culorile mele preferate este culoarea turcoaz, pentru ca ma poarta cu gandul la vacanta, zilele insorite de vara si apa calda a marii.


Turcoazul este compus din bleu – care are efect relaxant asupra psihicului uman si verde – care este cea mai placuta culoare ochiului. Combinatia dintre cele doua culori, cu influente benefice asupra psihicului si organismului nostru, fac din turcoaz una dintre cele mai potrivite culori pentru decorarea, amenajarea si finisarea dormitorului.

dormitor decorat turcoaz

Introduceti aceasta culoare placuta in dormitorul matrimonial cu ajutorul elementelor textile (draperii, perdele, covoare, lenjerii, perne sau cuverturi de pat), a pieselor de mobilier (paturi cu tablii tapitate, fotolii si scaune – toate cu tapiterie turcoaz, comode si noptiere din lemn vopsite in aceeasi culoare) sau a finisajelor (vopsea lavabila sau tapet)

In continuare, va propunem o serie de imagini cu dormitoare decorate cu turcoaz in combinatie cu diverse nuante: alb, bej, crem, auriu, gri, somon, argintiu, mov, maro sau negru.

decoratiuni dormitor turcoaz
dormitor culori turcoaz
dormitor turcoaz 2
dormitor culoare turcoaz

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *