Categorii
Firme constructii

Krogertek – V-TAC Romania, Braila

Krogertek reprezinta compania V-TAC care produce si distribuie produse de iluminat ce reduc consumul de energie electrica si promoveaza Iluminatul cu LED.


Misiune:
Scopul nostru principal este sa servim si sa satisfacem necesitatile clientilor si partenerilor nostri potentiali cu o gama larga de produse LED. Noi suntem convinsi ca nu exista alternativa la calitatea produselor si serviciilor oferite de noi, care reprezinta un indicator si o prioritate absoluta in efectuarea serviciilor noastre.

Aria de activitati:
Compania noastra este principalul importator si furnizor a celei mai bogate game de produse LED. Noi lucram cu producatori cunoscuti, lideri in domeniul revolutiei industriale LED precum: Bridgelux, Philips, Samsung, Sharp, Citizen and Epistar .

Ceea ce oferim:
– Iluminat cu LED-uri de noua generatie, cu largi aplicatii: case, birouri, magazine, restaurante, hoteluri, cladiri publice si administrative, spitale, scoli, statii de benzina, spatii comerciale si industriale, parcuri, terenuri de sport, gradini, garaje si parcari, panouri si structuri publicitare.
– Calitate fara compromisuri si garantie de 3 ani pentru fiecare produs.
– Produse ecologice si 100% reciclabile.
– Varietate larga de produse si stocuri optime.
– Conditii atractive si fiabile pentru parteneri.
– Atitudine profesionala si responsabilitatea de orice angajament.

Persoana contact: Papuc Gabriel
Adresa: Bulevardul Dorobantilor nr.331, Braila
Mail: office@vtacled.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *