Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Living decorat in culoarea gri

living modern gri

Daca ar fi sa numeasca o culoare pe care n-ar folosi-o in decorarea si finisarea interiorului casei si mai ales a livingului, o mare parte dintre oameni ar alege culoarea gri. Considerat o culoare stearsa si chiar deprimanta, griul este evitat adesea si de catre designerii si specialistii in amenajari interioare.


Si totusi, folosit cu grija si imbinat cu mobilier si elemente decorative potrivite, griul poate fi folosit in decorarea livingului.

Nuantele de gri sunt extrem de variate, de la gri foarte deschis cu reflexii argintii, pana la gri petrol, un gri aproape negru. In cazul in care veti zugravi peretii din living intr-una din aceste nuante, asigurati-va ca mobilierul pe care-l veti alege va contrabalansa aceasta culoare sobra.

living rosu gri

Foarte eleganta este combinatia de gri cu alb. Cu alte cuvinte, pentru un living zugravit intr-o nuanta de gri, alegeti canapele, covoare, perdele sau biblioteca modulara de culoare alba, bej sau crem. Acestea vor fi puse si mai mult in valoare tocmai de culoarea peretilor.

Foarte interesanta este si combinatia peretilor gri cu un set de canapele de culoare rosie, de pilda, dar si intercalarea griului cu o alta nuanta pentru zugravirea peretilor: gri cu mov, gri cu albastru, cu rosu sau gri cu lila.

living gri violet

Pentru a inmuia din severitatea griului va recomandam sa aplicati baghete de culoare alba la imbinarea peretilor cu tavanul (alb si el, desigur), iar la imbinarea peretilor cu pardoseala sa folositi plinte albe late. Desigur ca in acest caz va trebui sa alegeti si usa de acces in living de culoare alba.

In cazul in care preferati nuantele mai inchise de gri, va sugeram sa evitati in a le folosi in exces in zugravirea livingului. Puteti alege sa zugraviti un singur perete in gri inchis (de regula cel pe care aveti montata biblioteca), obtinand astfel un perete de accent, pastrandu-i pe ceilalti de culoare alba sau intr-o nuanta mai deschisa de gri.

living gri

Peretii de culoare gri din living se accesorizeaza excelent cu tablouri sau poze in rame de culoare alba, neagra sau argintie.

Alte accesorii decorative potrivite unui living in nuante de gri sunt lampadarele cu picior metalic lucios si cu abajur din sticla, portelan sau hartie, aplicele cu brate de culoare argintie, lustrele decorative, decorate cu cristale sau vazele din sticla sau din portelan alb.

Un răspuns la “Living decorat in culoarea gri”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *