Categories
Destinatii, Hoteluri si Pensiuni

Mini hotel de lux amenajat rustic, in Valea Loarei – Franta. Imagini


O veche moara de apa, construita in secolul 19, in Valea Loarei – zona inclusa in patrimoniul UNESCO – a fost transformata intr-un mini hotel elegant, amenajat si decorat in stil rustic francez.

Moulin Bregeon ofera spre inchiriere 5 apartamente de lux, toate dotate cu mobilier de cea mai buna calitate si decorate cu antichitati tranditionale frantuzesti: paturi din lemn masiv sau din fier forjat, fotolii si scaune cu picioare sculptate rafinat, lampadare, ceasuri vechi, noptiere, birouri sau masute de toaleta. Din decor nu lipsesc florile proaspete in aranjamente delicate, lenjeriile de pat din in brodat manual sau sapunurile de casa.

Peretii camerelor si-au pastrat finisajele originale din piatra naturala, pardoselile sunt placate cu dusumele din lemn masiv iar tavanele sunt traversate de grinzi uriase din lemn, totul pentru a sublinia frumusetea si simplitatea stilului rustic.

Interioarele stilate ale apartamentelor au facut deseori deliciul cititorilor revistelor de amenajari si decoratiuni interioare, aparand intr-o multitudine de pictoriale si articole.

In mod neasteptat, proprietarul acestui mic hotel traditional francez este, de fapt, un american, nascut in Chicago, Illinois, care a studiat Artele Frumoase in Paris. Acesta a cumparat vechea moara de apa in 1991, renovand-o cu ajutorul artistilor locali, pastrand elementele traditionale si arhitectonice specifice zonei din Valea Loarei.

Pentru rezervari: moulinbregeon.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *