Categorii
Obiecte de Mobilier Producatori | Distribuitori | Magazine

Modele de paturi din fier forjat – imagini si preturi

pat fier forjat design

Paturile din fier forjat sunt piese de mobilier rafinate, elegante si cu o durata foarte mare de viata, pot rezista timp de zeci sau poate chiar sute de ani. Un astfel de pat de culoare nearga este ideal pentru dormitoarele amenajate si decorate in stil clasic si traditional. Pentru dormitoarele amenajate in stil Provence se pot achizitiona paturi din fier forjat vopsite in alb.


Un mester fierar iscusit va poate realiza la comanda orice model de pat din fier forjat cu care sa va dotati dormitorul matrimonial, pentru totdeauna. De asemenea, puteti foarte bine sa cumparati un pat din fier forjat gata facut. Trebuie sa stiti insa ca aceste paturi rezistente si durabile sunt si destul de scumpe. Iata cateva imagini si preturi cu modele de paturi disponibile in magazinele din tara noastra:

1. Iacobo SRL. Ofera spre vanzare patul din fier forjat Iris, pentru suma de 898 lei, fara TVA. Dimensiunile patului din imagine sunt 1,6 x 2 metri. Garantia oferita la cumparare este de doi ani.

pat fier forjat iris

2. La magazinul Domafon am descoperit patul din fier forjat Tina, la pretul de 1405 lei, cu dimensiuni 1,4 x 2 metri. Confectionat din bara rotunda, cu design simplu, potrivit atat pentru dormitoarele matrimoniale cat si pentru dormitoarele burlacilor, acest pat este disponibil in 14 variante de finisare a fierului.

pat metalic fier forjat

3. Modelul 07 de pat din fier forjat, oferit de magazinul Iron Store, cu design italian, cu decoratiuni artistice in mijlocul ambelor tablii, dandu-i o nota extrem de eleganta. Culoarea patului din imagine este neagra si are pe alocuri patina aurie, facandu-l potrivit pentru dormitoarele matrimoniale cu design clasic. Puteti comanda acelasi model si in varianta de culoare alba. Este disponibil la pretul de 1800 lei.

pat fier forjat design

4. Pentru suma de 2000 de lei puteti achizitiona patul din fier forjat alb patinat, model 01, oferit tot de magazinul Iron Store. Ideal pentru dormitoarele amenajate in stil provence sau shabby-chic, patul este compus din trei piese: tablie fata, tablie spate si somiera. Acelasi model poate fi realizat si pe negru.

pat fier forjat alb

5. Un model foarte elegant de pat din fier forjat cu baldachin, Roma, ideal pentru dormitoarele romantice, poate fi cumparat de la magazinul Clasic Design pentru suma de 2600 lei, la dimensiunile de 1,4 x 2 metri. Pentru dimensiunea de 1,6 x 2 metri ar trebui sa adaugati inca 200 lei la suma initiala. Inaltimea patului cu baldachin este de 2,1 m.

pat fier forjat cu baldachin

2 răspunsuri la “Modele de paturi din fier forjat – imagini si preturi”

Buna ziua,aceste paturi mi se par foarte interesante!Deoarece sunt din fier forjat,si poti face copii tari ca fierul, si iuti ca otelul.Chao

Buna!
In cat timp de la comanda se poate face livrarea? Sunt interesat de Modelul 07 pe negru. La ce dimensiuni se gaseste acest model?
Va multumesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *