Categorii
Obiecte sanitare

Obiecte sanitare de culoare neagra – imagini si preturi

lavoar negru cu picior hatria

Negrul a fost si va ramane una dintre culorile care denota eleganta, stil si rafinament. In articolul precedent am vorbit despre baile finisate in aceasta culoare plina de misticism (bai alb negru), iar acum continuam dezvoltarea subiectului. De aceasta data va vom prezenta cateva obiecte sanitare de culoare neagra, perfecte pentru baile despre care am scris mai devreme.


Am remarcat ca lavoarele, vasele de wc, cazile sau bateriile de baie de culoare neagra fac parte din categoria de lux a produselor destinate utilarii bailor. Pe langa faptul ca sunt disponibile in doar cateva magazine de profil si in foarte putine modele, aceste obiecte sunt foarte scumpe si se pot achizitiona doar in baza unor comenzi ferme.

1. Un lavoar de baie negru mat, oferit de catre cei de la Romstal, Kuma, din material compozit, cu dimensiuni 85 x 62 cm, este disponibil la pretul de 1373 Lei.

lavoar negru compozit romstal

2. Pentru suma de 2303 lei, puteti achizitiona lavoarul de baie Dado, produs de V-Italia si distribuit de catre cei de la Baia de Vis. Blatul negru lucios din material compozit poate fi montat atat pe perete cat si pe blat, iar la cerere poate fi comandat fara gaura pentru baterie.

lavoar baie negru compozit

3. O baterie de perete pentru lavoar, de culoare negru mat, marca Grohe, este disponibila la magazinul Baterii Baie, pentru suma de 2437 Lei.

baterie neagra lavoar baie grohe

4. Cei de la Comstal au in stoc bateria de dus monocomanda marca Grohe, de culoare negru mat, la pretul de 1254 Lei.

baterie dus monocomanda neagra

5. Magazinul Jolly Cluj, specializat in vanzarea de produse sanitare, este distribuitor al marcii Hatria, care produce obiecte sanitare de lux. Am notat pentru voi o colectie de lux – Sculture Evento – compusa din lavoar negru cu picior incorporat (8118 Lei), vas wc suspendat, dotat cu capac cu amortizor (3881 Lei) si bideu suspendat (3207 Lei). Toate produsele colectiei au exterior negru lucios si interior alb si pot fi cumparate doar la comanda.

lavoar negru cu picior hatria
vas wc suspendat negru hatria
bideu suspendat negru hatria

6. Confort New Black este numele cazii negre de forma ovala oferita de Baia de Vis, la pretul de 6045 Lei. Cada are dimensiunile 173 x 77,5 cm si poate fi achizitionata doar la comanda.

cada ovala neagra

7. O sa inchei cu modelul de lux – Nina decor Cross – o cada neagra lucioasa, decorata cu cristale swarovsky, importata din Italia. Aceasta cada are dimensiuni de 170 x 80 si fabulosul pret de 39000 Lei (echivalentul unei masini 🙂 ). Desigur ca nici acest obiect sanitar nu se afla pe stoc si poate fi achizitionat doar in baza unei comenzi ferme.

cada neagra ovala cristale swarovsky

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *