Categorii
Anunturi imobiliare / mica publicitate

Oportunitate vanzare casa Otopeni – Ilfov, garaj, utilitati, dotari speciale

Casa, p + 1E + mansarda, este situata in zona foarte bine cotata din Otopeni, la aproximativ 600 metri de primarie si are vecini pe toate laturile. Terenul are 974,57 mp din care amprenta casei este de 172.3. Casa beneficiaza de sistem antiefractie in fiecare camera, conectat la firma de securitate, sistem de supraveghere video, sistem automat de udare a gradinii, precum si de sistem de drenaj. Canalele de drenaj sunt mascate de cate o fantana decorativa. Garajul este dublu, avand suprafata de 56 mp, este incalzit si beneficiaza de un pod utilizabil in care se pot depozita diverse lucruri. Din garaj exista acces direct in casa.


Exista 3 terase acoperite cu tigla ceramica si cu pardoseala de marmura: una cu acces din living in suprafata de 9.35 mp, alta cu acces din locul de servit masa de 13 mp si cealalta situata la intrarea in casa avand 14.58 mp.

La parter: debara, dressing, wc serviciu, camera centrala termica – centrala Delta pe gaz de 45 kw cu boiler incorporat de 100 litri, hol acces camere, camera calcat, living si loc de luat masa, bucatarie, birou. Pardoseala cu dusumea exceptand bucataria – gresie. Peretii interiori sunt vopsiti cu lavabila Sikkens.

La etaj: hol acces camere, dormitorul principal cu acces direct la baie si dressing. 2 dormitoare copii, baie. Dormitorul principal beneficiaza de spatii vitrate mari.
Dormitoarele de copii sunt mobilate Ikeea, plus comoda si dulap deosebite din lemn masiv facute la comanda de catre mester popular. Suprafata de la etaj este mochetata cu exceptia bailor. Baia mare este luminoasa, are cada dubla, obiecte sanitare Vileroy Boch, Kludi, finisaje deosebite.

Mansarda de 44 mp este open space, locuibila.

Casa este construita in 2004 din caramida porotherm de 25, izolarea exterioara polistiren de 6, exterior vopsea structurata Baumit, izolare interioara cu vata minerala de 10 si placare cu rigips, acoperis tigla ceramica, temopan aluminiu, usa intrare metalica, aparate aer conditionat.
Este imprejmuita de gard din lemn de 2.50 plus fundatie de beton. Suprafata construita 293, utila 309.78 mp: suprafata utila parter 172.3 mp, utila etaj 93,48 mp si mansarda 44 mp.

Utilitati: apa, canal, curent 380, gaze, internet.

Pret casa Otopeni – Ilfov: 337000 euro

Adresa: Ilfov, Otopeni
Persoana contact: Gabriela
Telefon: 0758240559
Mail: sime_gabi@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *