Categorii
Firme constructii

SC Imobil Dumi Marius srl, Bistrita Nasaud

IMOBIL DUMI MARIUS S.R.L este o companie cunoscuta in domeniul constructiilor cu un portofoliu reprezentativ, reusind sa duca la bun sfarsit numeroase proiecte provocatoare, aducand satisfactie clientilor.


Scopul companiei IMOBIL DUMI MARIUS S.R.L. este acela de a-si crea un nume care sa inspire incredere si profesionalism, pentru colaboratori.

Am reusit sa formam un colectiv cu oameni de incredere si cu simt de raspundere, care sa reprezinte intocmai interesele companiei, si nu in ultimul rand, ale dumneavoastra, colaboratorii nostri.

Oferim servicii de consultanta, proiectare, renovare si executie a constructiei. Pe toata perioada desfasurarii activitatii ne axam pe solutionarea problemelor dumneavoastra in timp util si cu maxim de seriozitate si profesionalism. Ne mandrim cu un personal calificat si atestat in domeniul constructiilor si nu numai, astfel incat sa va garantam cea mai buna calitate a proiectului dumneavoastra.

Realizarea proiectului dumeavoastra este un proces de maxima importanta, astfel incat venim in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu solutii profesionale la preturi avantajoase si competitive.

Persoana contact: Dumitru Marius Mihai
Adresa: Bistrita nr 4, Bistrita Nasaud, Bistrita
Mail: imobildumimarius@yahoo.ro
Telefon: 0728386084

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *