Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

SC Imobil Dumi Marius srl, Bistrita Nasaud


IMOBIL DUMI MARIUS S.R.L este o companie cunoscuta in domeniul constructiilor cu un portofoliu reprezentativ, reusind sa duca la bun sfarsit numeroase proiecte provocatoare, aducand satisfactie clientilor.


Scopul companiei IMOBIL DUMI MARIUS S.R.L. este acela de a-si crea un nume care sa inspire incredere si profesionalism, pentru colaboratori.

Am reusit sa formam un colectiv cu oameni de incredere si cu simt de raspundere, care sa reprezinte intocmai interesele companiei, si nu in ultimul rand, ale dumneavoastra, colaboratorii nostri.

Oferim servicii de consultanta, proiectare, renovare si executie a constructiei. Pe toata perioada desfasurarii activitatii ne axam pe solutionarea problemelor dumneavoastra in timp util si cu maxim de seriozitate si profesionalism. Ne mandrim cu un personal calificat si atestat in domeniul constructiilor si nu numai, astfel incat sa va garantam cea mai buna calitate a proiectului dumneavoastra.


Realizarea proiectului dumeavoastra este un proces de maxima importanta, astfel incat venim in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu solutii profesionale la preturi avantajoase si competitive.

Persoana contact: Dumitru Marius Mihai
Adresa: Bistrita nr 4, Bistrita Nasaud, Bistrita
Mail: imobildumimarius@yahoo.ro
Telefon: 0728386084

Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Bistrita:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii