Categorii
Misto, nu?

Semineu ecologic pe peleti cu design unic, semnat Agatha Ruiz de la Prada

semineu ecologic


Din colaborarea celor de la Palazzetti cu Agatha Ruiz de la Prada s-a nascut La Graciosa – un semineu ecologic, cu alimentare pe peleti si design unic, ce poate intregi decorul din dormitorul unei doamne in serile geroase de iarna.

Semineul este decorat cu insemnul emblematic al creatoarei spaniole – inima. Designul feminin, formele rotunjite si dotarile de ultima generatie (afisaj digital, 6 programe personalizate de incalzire, usa din sticla termorezistenta cu sistem de autocuratare, aprindere automata, autonomie de peste 30 de ore), fac din semineul La Graciosa cadoul ideal pentru sarbatoarea de Sf. Valentin, care deja bate la usa.

Disponibil in doua culori, alb sau rosu, semineul ecologic de 9 kw poate fi cumparat pentru aproximativ 3.000 de lire sterline.

Misto, nu?

semineu peleti

Mai multe detalii despre semineu, pe siteul producatorului: palazzetti.it

Un răspuns la “Semineu ecologic pe peleti cu design unic, semnat Agatha Ruiz de la Prada”

Intotdeauna am vrut un semineu, macar in living, daca nu si in dormitor 🙂 Intr-adevar acestea sunt mult mai colorate, feminine si moderne decat maijoritatea semineelor negre sau in culori inchise pe care le gasesti pe piata. Iar unicitatea este oglindita si in pret 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *