Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vand garsoniera Sinaia, ofera imbatabila


Avocat cu domiciliul in strainatate vand urgent dreptul litigios pentru o garsoniera situata in Sinaia, central pe strada Spatarul Cantacuzino (strada pe care se afla situat Hotelul Palace) langa parc.


Bloc intreg nationalizat fara titlu pe numele unei singure persoane, cedat catre S.C.Palace de catre stat, acesta vanzand fara respectarea procedurilor legale de licitatie publica (fara strigare, pe baza unui contract de prestari servicii si nu de inchiriere etc) imobile cu destinatia de locuinte unor firme (mai concret directorul S.C. Palace a vandut nepotului director de societate), sau imobile vandute pe L 112.

Acte depuse in termenul si litera legii-notificri, cereri etc, proces pierdut pe Legea 10 prin neprezentare la proces de catre „prieteni si colegi avocati”. Necesita actiune in revendicare sau alte variante. Pret discutabil.

Pret: 5555 euro


Date contact:
Adresa: Prahova, Sinaia
Persoana contact: Anca Paun
Telefon: 0723775588
Mail: avocat_anca_paun@yahoo.com
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii