Categorii
Misto, nu?

Cadouri inedite de Dragobete: 9 Castele medievale disponibile pe piata imobiliara europeana

Castello dell Aqu


Nu i-ai facut niciun cadou iubitei sau iubitului de Sf. Valentin, iar acum regreti? Iti poti repara greseala cumparandu-i un cadou inedit de Dragobete: un castel adevarat.

Iata lista cu cele 9 castele medievale disponibile pe piata imobiliara europeana:

1. La 50 de km de Roma, in Lazio, se afla un minunat castel, vechi de 900 de ani, ce a fost restaurat si scos la vanzare, pentru suma de 7,3 milioane lire sterline. Vechiul castel este compus din noua dormitoare cu baie proprie, o sala de spectacole si o sala de bal, unde se pot organiza petreceri dansante.

lazio italia

2. O alegere ceva mai accesibila, doar 1,35 milioane lire sterline, este castelul Lickleyhead, de langa localitatea Premnay, din Abedeenshire, Scotia. Construit in secolul 16, castelul are sapte dormitoare si o gradina extrem de romantica, in care se gaseste si o cabana cu doua dormitoare, ideala pentru gazduirea musafirilor.

castelul Lickleyhead

3. Un castel mai mare si mai spatios poate fi cumparat in Franta. Castelul din Poitou Charentes a fost construit la sfarsitul secolului 19 si i-a apartinut trezorierului imparatului Napoleon al III-lea. Parca desprins din povestile cu printi si printese, castelul este situat pe o proprietate de 36 ha, pe care se gasesc gradini superbe, doua lacuri si are 50 de camere, o biblioteca imbracata in lemn de stejar si o capela. Pretul acestei proprietati spectaculoase este de 3,65 milioane euro.

castel franta

4. Pe langa ofertele de mai sus, castelul din imaginea urmatoare este un adevarat chilipir. Mini castelul construit in 1820 este situat in localitatea Dingwall, din Inverness, Scotia si costa numai 385.000 lire sterline, iar „oferta promotionala” este valabila pana la data de 30 aprilie 2013. Dotat cu patru dormitoare, un birou, un living, o bucatarie si alte cateva incaperi, castelul este refugiul ideal pentru cuplurile romantice.

castelul Housedingwa

5. Tot in Scotia, de aceasta data pe insula Bute, se gaseste castelul Kames, construit in secolul 14 si inconjurat de o proprietate inverzita de 20 de acri. In pretul de 995.000 lire sterline sunt incluse si sapte cabane locuibile. Un alt avantaj al proprietatii este ca aceasta are acces la portul Bannatyne.

Kames Castel

6. Pentru suma de 1,5 milioane lire sterline puteti sa va surprindeti iubita sau iubitul cu un apartament din castelul Netley, din Hampshire, Marea Britanie, ce a fost construit de insusi regele Henry al VIII-lea. Apartamentul – un penthouse duplex – are patru dormitoare, trei bai, trei camere de receptie sau livinguri, o bucatarie mare si acces facil spre gradina din jurul castelului.

netley

7. Quinta de Manique este o proprietate istorica din regiunea Estoril, Portugalia, cu o uriasa incarcatura istorica, amplasata pe opt hectare. Proprietatea compusa dintr-un castel cu suprafata de 3200 mp, o capela, alte anexe si gradini cu privelisti spectaculoase. Quinta de Manique este considerata una dintre cele mai frumoase proprietati din intreaga Portugalie, iar acum poate fi cumparata pentru aproximativ 6 milioane lire sterline.

fineandcountry

8. Ne intoarcem in Italia, mai exact in Toscana, unde poate fi cumparat castelul dell’Aquila, adica Castelul Vulturului, pentru suma de 8,7 milioane lire sterline. Restaurat in intregime de catre actualul proprietar, castelul istoric are vederi spectaculoase spre orasul Granola si Alpii Apuani – ideale pentru petrecerea unei seri romantice in doi.

Castello dell Aqu

9. Tot in insorita Toscana se gaseste si cel mai scump castel din lista noastra. Pentru suma de 14,2 milioane lire sterline va puteti bucura partenera sau partenerul cu un castel medieval splendid, dotat cu o piscina, un spa, o plantatie de 7000 de maslini, toate inconjurate de un imens parc, plin cu cerbi si caprioare.

tuscanysavills

Sursa: telegraph.co.uk

2 răspunsuri la “Cadouri inedite de Dragobete: 9 Castele medievale disponibile pe piata imobiliara europeana”

Ce oameni cu minte, au pastrat toate casele de sute de ani. Noi le-am furat caramida cu caramida sa facem grajd pentru vaci.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *