Categorii
Intrebari de la cititori

Casa 110 mp parter fara mansarda se poate construi cu 15 mii euro?

Casa la rosu construita pe 110 m2, parter fara masarda, cu un buget de 15 mii de euro, as putea-o realiza? Ce sanse de reusita am? Multumesc!


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Casa 110 mp parter fara mansarda se poate construi cu 15 mii euro?

19 răspunsuri la “Casa 110 mp parter fara mansarda se poate construi cu 15 mii euro?”

1 Fundatie(include: sapatura, elevatie-50cm, instalatie apa-canal, placa parter) – 36.000Lei
2 Zidarie(caramida Protherm) stalpi si placa peste parter 45.000lei
3 Acoperis cu asteriala si folie (tigla) 20.000lei

Pana aici inteleg eu LA ROSU

Preturile sunt pentru o suprafata construita=100mp includ materialele si manopera

Daca nu am dreptate cineva sa ma opreasca….. cu argumente

officeprodivex@yahoo.com
0751785801-Adrian

cu siguranta veti duce la bun sfarsit proiectul.nu puteti sa ajungeti mai mult de 130e/mp la rosu dar fara geamuri.la rosu cu acoperis structura de lemn si tigla de beton tip Bramac dar fara jgheaburi si burlane in acest pret.

laurentiu tu crezi ca poti face o casa la rosu cu 45 euro pe metrul patrat?unde naiba ai invatat constructii?o faci din stuf?

O casa doar cu parter de 100mp., niciodata nu se calculeaza ca o casa cu etaj cu 50mp. pe nivel( parter=50mp., etaj=50mp. ).Atat materialele cat si manopera sunt mai scumpe.

Sugestia mea, pentru reducerea costurilor este sa faceti o casa P+M cu amprenta de 60mp si este mai economic decat P de 110mp. Recurgeti la o impartire cat mai economica si functionala (pentru numar minim de stalpi). Asadar o casa ieftina/economica este data in primul rand de proiect si abia apoi de intelegerea cu o anumita echipa.

Daca aveti un sol rezistent (vezi studiul geo al vecinilor foarte apropiati – daca exista), un arhitect intelegator si un inginer structurist onest puteti pleca din start cu premizele unei constructii accesibile dpdv al costurilor.

Apoi, cand veti cere o oferta, atat constructorul cat si beneficiarul vor conclude faptul ca e vorba de un proiect economic si vor bate plama pentru un pret corespunzator (mic).

La urma dar nu in ultimul rand, MARE atentie la calitatea constructiei la rosu pentru ca anumite gafe in executie ar putea amplfica exponential etapa urmatoare (finisajele). De ex. pereti strambi unde va trebui sa incarci tencuiala 10-15-20 cm sau chiar mai bine! Sau treptele de la scara calculate prost care greu se vor repara. Din acest punct de vedere, merita angajat un diriginte de santier (200-300 Euro) si semnat contract foarte clar cu clauze, marea parte din suma platita la final, …)

Daca va ganditi sa incercati construirea in regie proprie, nu e un capat de lume si va puteti apropia de bugetul propus pentru acest proiect!

Mult succes!

am facut la cineva an mamaia sat o casa de 90mp fara masarda cu termopanul si tencuita cu ondulina pe iasi placata la tinci 85000 ron
materiale si manopera.pentru detali 0724616448 .

pt d-nul Francisc.eu construiesc cu 45e/mp iar casa la rosu cu materiale ajunge undeva la 125-130/mp.nu am facut una ci construiesc 4-5pe an si noi facem doar la rosu iar materialele le procuram direct de la fabrica nu cu intermediari

cinspe mii de euro la rosu????? noooooo!!!!! pai castigul” firmei” unde mai este? nu ai inteles ca daca tu bagi un euro in materiale constructorul vrea si el cel putin tot atat?daca nu chiar dublu…

buna ziua,,da se poate realiza cu 150 ..euro mp la rosu manopera si materiale,este un pret plus minus ,,totusi trebuie studiat proiectul cu stima costel 0746350940

Daca acum 5 ani te rugai de constructor cu 60-70 euro pe mp construibil manopera si nu gaseai acum tragi un foc si sar 100 de constructori
Se poate verifica oricind casa cu ampreta de 82 mp parter din caramida si etaj din BCA a cortat la rosu 26ooo euro material manopera,in momentul actual pretul corect pe mp la orice constructie civila nu poate sa depaseasca 27-33 euro mp manopera si manopera+material 93-110 euro fara tva
detali la tel 0761322658 sau 0213672658

Construim PE TERENUL DUMNEAVOSTRA case de 50 mp la 5500 euro , doar Parter sau 70mp la 7500 euro P +1. Casele se construiesc din caramida porotherm , beton armat si invelitoare din tigla metalica. Pretul reprezinta PROIECT, MANOPERA si MATRIALE.Pentru finalizare la cheie se discuta pretul pentru fiecare caz in parte. Detalii pe mail cristis2003@yahoo.com sau telefon 0724743123.

Domnule Cristi2003, Dumneavoastra construiti cu 7500 euro casa de 70 mp ( parter si etaj sauparter si mansarda)?
acest pret acopera manopera, materialele si proiectul?
Poate nu inteleg eu bine sau poate Dumneavoastra nu va exprimati bine?
Eu va vreau urgent pt 2 case.
Lamuriti-ma mai bine va rog frumos.
Multumesc frumos.

Domnule Rosu va spun din start ca acest Cristi sau cum so numi el ( Cristi, Popa Cristian ) este un sarlatan si un mincinos . Incearca sa tepuiasca pe cine prinde si el si pe cine reuseste . Nu are firma , nu are angajati , nu are case construite. aveti mare griga cu dansul ca a incercat sa ma prosteasca si pe mine dar cand am facut unele investigatii si l -am intrebat a dar bir cu fugiitii . Lasati un nr de telefon si o adrera de mail si va dau toate informatiile sa convingeti cum incearca sa prostesca lumea.
Grija mare la tepari , sunt multi si se inmultesc in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *