Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Centrala gaze pentru un bloc cu 20 apartamente. Cati kw?


Centrala gaze pentru un bloc 1000 mp. Cati kw? Ma intereseza sa instalam la un bloc de 20 de apartament o singura centrala in uscatoria blocului. Care ar fi pretul centralei + manopera de instalare?


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Centrala gaze pentru un bloc cu 20 apartamente. Cati kw?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

QFG Proiect in februarie 28th, 2013

Buna ziua,
Din pacate nu se poate da un raspuns exact la intrebarea d-voastra. Pentru a putea spune exact ce putere trebuie sa aiba centrala (eu va sfatuiesc sa mergeti pe 2 centrale mai mici), ar trebui mai multe date cu privire la imobil (ce structura are beton/caramida/BCA; are/nu are izolatie; localitate; orientare) – acestea daca se doreste un calcul cat mai exact. Totodata trebuie sa se stie daca se produce apa calda cu acest cazan (sau deja exista altul montat), daca se doreste producerea de apa calda, trebuie sa se stie daca se doreste cu prioritate pe apa calda (ceea ce duce la un cazan mai mic) sau se adauga aceasta putere la puterea pe incalzire.
Mai trebuie precizat ca la aceasta putere, precum si datorita faptului ca este imobil de locuit, va trebuie proiect tehnic autorizat conform ISCIR (adica sa aiba stampila RADTI/RADTA).
Daca doriti mai multe detalii, va putem ajuta, noi fiind firma de proiectare instalatii.
Datele de contact :
qfgproiect@gmail.com
Paul Goron – 0745 / 090.451

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii