Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Decoreaza baia in albastru

baie nuante albastruCuloarea albastra a fost cel mai des intalnita si folosita in decorarea bailor pana de curand. In ultimii ani insa, albastrul si-a pierdut din popularitate fiind deseori asociat cu baile comune, banale si invechite.


Si totusi, mai exista designeri care considera ca nuantele de albastru sunt, poate, cele mai potrivite pentru amenajarea si decorarea unei bai, demonstrand acest fapt prin lucrarile lor de design.

Iata cateva trucuri cu ajutorul carora puteti decora o baie superba in albastru:

1. Inainte de a investi in finisaje si obiecte sanitare definiti stilul in care doriti sa amenajati baia. Fiecare stil are propriile caracteristici si reguli de design. De pilda, pentru baile amenajate in stil retro exista cazi cu picioare, specifice acestui stil. Iar pentru cele in stil modern este indicat sa achizitionati mobilier de baie in linii drepte, cu design minimalist.

baie albastru retro

model cada baie

2. Echilibrati cu alb nuanta de albastru aleasa pentru decorarea baii. Prea mult albastru, indiferent de nuanta, poate transforma baia intr-o incapere rece si apasatoare.

baie alb albastru

3. Jonglati cu mai multe nuante de albastru, de la bleu deschis, pana la intensul bleumarin.

baie nuante albastru

4. Nu va axati pe placi de faianta de o singura dimensiune. Fiti creativi si indrazneti, imbinand faianta de mari dimensiuni cu portiuni acoperite cu mozaic in multe nuante de albastru. O alta combinatie deosebit de frumoasa este a placilor de diferite texturi si finisaje. Cum ar fi, de pilda, un perete placat cu faianta glazurata decorata cu un brau din faianta de sticla, ce reflecta foarte frumos lumina.

baie culoare albastra

foto: housetohome.co.uk

2 răspunsuri la “Decoreaza baia in albastru”

Va recomand pentru decorarea bailor si bucatariilor SPIRITO LIBERO SAU SPATUHLA STUHI.Avantaje?nu exista rosturi ca la faianta ,puteti crea o gama variata de modele,este infinit mai frumos ca orice faianta,daca un metru patrat de faianta costa minim 15 euro(o faianta medie ,nu vorbim de cea de peste 25 euro mp)un kg din aceste materiale costa 10 euro si acopera 2 mp plus ceara sau vetro in total va ajunge un mp cam 12 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *