Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc o oferta pentru construirea unei locuinte unifamiliale P + 1E, Bucuresti

Buna ziua, doresc o oferta pentru construirea unei locuinte unifamiliale P + 1E, cu suprafata construita desfasurata de 181 mp cu termen de demarare a lucrarii in luna aprilie 2013.


Locatie constructie sector 5 Bucuresti. Rog oferte pentru constructie la rosu si la cheie. Pret manopera + materiale.

Intrebare de la dragos andrei, pe adresa redactiei: Doresc o oferta pentru construirea unei locuinte unifamiliale P + 1E, Bucuresti

26 de răspunsuri la “Doresc o oferta pentru construirea unei locuinte unifamiliale P + 1E, Bucuresti”

Buna ziua.Nimeni nu va poate face o oferta pentru casa d-voastra pana nu vede proiectul casei.Daca aveti proiectul complet( Arhitectura,Rezistenta,Instalatii) il puteti trimite la aureliancretu67@yahoo.com si va fac un deviz-oferta pentru casa d-voastra.

buna ziua ma numesc marius oferta de preturii pentru 181 de mp de constrctie la rosu manopera este de 9500 de euro

Buna ziua domnu Dragos pentru o oferta correcta va trebui sa trimeteti planurile la Stefan_a32000@yahoo.com sa va fa facem un calcul la cantitatile de materiale un pret estimativ pentru constructi la rosu ie de 120 euro mp materiale+manopera dar pert final il stabileste planu pentru mai multe detali 0730926739

Buna ziua ,
Fara planuri si o discutie despre cerintele Dvs. nu se poate face o oferta reala . Daca va intreb cat costa o masina nu cred ca puteti sa-mi raspundeti fara alte detalii .

Cu stima Ilyes
0722533071

SC.Gimiana-ImpexSRL.
Executa constructii,case-vile in Otopeni,
cu materialele firmei ,sau ale clientului la alegere,
proiecte,avize,autorizatii,consultanta,inginerie si tot
ce tin de acestea,pentru detalii,email,gimianaimpex@gmail.com
numai cu planurile de executie.
Cu stima

Pret manopera la rosu;110 ron/mp.Pret manopera la cheie:41o ron/mp.
Pentru materiale avem nevoie de planuri.0728903340.

Domnii acestia care dati din burta preturi „la cheie” , „la rosu” fara sa cititi un proiect,daca stiti evident,si va laudati cu lucrari diverse,nu aveti bani sa va faceti un amarit de web site unde sa va prezentati lucrarile?
Iar cind va exprimati serviciile ,faceti-le defalcat,cu continutul intreg al ofertei intrucat a-ti zapacit oferta „la rosu” de exemplu!Citi dintre dvs, „meseriasii” stiu exact ce contine construirea pachetului „La Rosu” conform normativelor in vigoare? Inventati diverse expresii,imprumutati si folositi cuvinte pe care nu le intelegeti !
De exemplu Francisc cum ai reusit sa faci oferta de 275 euro /m2 construit cu materiale inclusiv?Daca clientul doreste tencuiala decorativa ceramica sau siliconica ce faci? Sti cumva ce materiale de finisaje contine proiectul? Sti cumva poate ca are o ridicare too al imobilului din cauza terenulji,ce te faci atunci dle Francisc?
Ai ghicit in stele?
Sau „ionut” scrie „9000e” scurt ! bai nene esti nebun?in baza la ce anume „9000e” ?
Inainte de toate invatati sa va exprimati corect,coerent si incercati sa lucrati profesional domnilor!
Stiu ca vor incepe majoritatea cu diverse comentarii stupide si incoerente; eu mi-am exprimat parerea fiind liber sa o fac fara acordul nimanui.

salut.vasile are dreptate citi dintre ei au autorizatii de functionare sau oameni angajati calificati si de cind sint angajati stie sa citeasca un plan sau ce obligatii au fata de beneficiar si garantii. in ziua de azi toti construiesc fac un pret mic la negociere iar dupa ce incepe constructia cer de douo ori mai mult recomandarea mea e sa verifice documentele si recomandarile.iar constructorul sa puna la dispozitie toate pv catre beneficiar.seara buna

Buna ziua…..fara un studiu atent al planurilor casei….nu se poate face o oferta serioasa de pret….pentru a stabili o eventuala intalnire va astep cu un tel la 0728 600 258…o zi excelenta!

Pret informativ 380 euro/mp :
-structura imobil portanta sau cadre beton armat
-zidarie exterioara/interioara caramida
-invelitoare Lindab,Ruukki,Tegola
-instalatii sanitare inclusiv obiecte sanitare
-insstalatii electrice inclusiv aparataje
-tencuieli uscate pereti si tavane,glet,amorsa si lavabil
-termosistem,amorsa,tencuiala decorativa acrilica
-timplarie pvc Salamander
-usi interior Porta Doors
-gresie/faianta import calitatea 1
-parchet stratificat import calitatea 1
-fosa septica sau camine
-alei perimetrale
-inlocuire pamint mort cu pamint proaspat
Avem schela,rigle/popi metalici,cherestea ptr cofrag.
Pentru ca oferta dvs sa nu sufere anumite modificari va rog proiectul tehnic pe e-mail: ro.constructii@yahoo.ro tel.0725392211

CASA LA ROSU MANOPERA=5,400 EURO
CASA LA CHEIE MANOPERA=21.400 EURO
CASA LA ROSU MATERIALE+MANOPERA=26.OOO EURO
CASA LA CHEIE MATERIALE+MANOPERA=55.000 EURO

CU STIMA LUNGU CONSTANTIN
TF.0727306121

Pentru intocmirea unui deviz ferm si a unei oferte justificative va rog sa-mi trimite-ti documentele,respectiv planurile de arhitectura si rezistenta la adresa cromprest@yahoo.com.Avem toata logistica necesara construirii (popi metalici,schela,vibrator,talpa compactoare,etc),cu precizarea ca avem lucrari in desfasurare care se pot viziona.Va Multumesc

Pentru a se face o oferta ferma ar trebui sa-mi trimiteti planurile la adresa ungherea@yahoo.com.
Dar ca orientare eu construiesc case la rosu cu 45 euro/mp-manopera (8000euro)
Daca se doreste construirea casei cu materialele incluse pretul este intre 125-140euro/mp,aici se include toata logistiga necesara construirii:sistem de cofrat,popi,vibrator ,talpa.
Acceptam dirigentia de santier,respectam proiectul tehnic,colaboram cu arhitectul,proiectantul suntem deschisi pentru orice modificare pe parcursul executarii.
Echipa este compusa din oamenii profesionisti.

Ca o paranteza, sustin comentariul de mai sus facut de catre domnul Dragulin Viorel.
Trebuie sa fim mai profesionisti.
Pentru partea de finisaje nu va pot spune un pret pentru ca nu stiu ce finisaje va doriti.

buna ziua va pot construi casa la pretul de 30euro mp pe nivel de suprafata construibila pe nivel in pret va aduc si popii metalici si panouri doca de asemenea va pot duce si la propietari care leam construit case la rosu si la cheie 0768577325 pentru mai multe detalii

toata lumea iti dau preturi aiuria nici nu stiu de unde le scot iti fac un pret estimativ la o casa de 10 pe 9 partier si etaj sau mansarda pentru ca eu sant adeptu caselor cu mansarda nu cu etaj pentru ca la final te trezesti cu un pod inutil dar sa incepem cateva calcule pentru sapatura cu escavator mic te costa 500€cu inplutura si tasare pentru fundati depinde mul de teren dar estimativ este:fier de 12 striat ai nevoie de in jur de 400kg+etriere pret300€ beton marca b250 16mc costa 900 fier radier 12 plase sudate de 5 costa 350€ beton radier 10mc marcab150 costa 500€ bca 38mc costa 2000 fier pentru stalpi grinzi boiandruji scara placa te costa in jur de 2000€ beton placa grinzi scara stalpi 18mc costa marca b250 1000€ chit conplet cu tabla linda izolati ciotorne coame doli grinzi corni scandura in jur de 2500 daca va ducem lemnul din maramures manopera cu cofraje popi metalici schele metalice vibrator beton toate sculele performante este de 8000 in total ar fi estimativ 18000€ daca o facem noi ceia ce priveste finisazele noi face cele mai bune finisaje dar nu se pot calcula nici estimativ deoarece nu stim ce vreti face finisajele incep de la clasic si pana la stucuri venetiene care difera mult la pret noi santem 5 baieti di maramures actual construim o vila la roma italia dar de paste venim acasa daca esti intradevar interesat trimitem meil la verdes_mircea68@yahoo.it sau tel 00393881039176 pretul la manorera il negociem in fuctie de pozitie lucrari pote fi si mai mic daca este spatiu destul si ne putem desfasura activitatea mai usor eu sant de 45 ani si am firma de constructi de 25 ani in iotalia lucrez tot cu firma mea de 11ani astept un semn cu respect VERDES MIRCEA

firma de constructii ,,din otopeni ,,construim case vile la rosu ,,130 150,,euro cu materiale incluse,,la cheie,, cu materiale incluse,,pret estimativ 275 320,,euro mp..in functie,,de finisaje,,dar un pret ,corect ,dupa ce studiem proiectul,,cu stima costel..

Constructii sector 5,
Casa la rosu materiale+manopera=22500 euro
Casa la cheie materiale+manopera=48000 euro

Constructia unei case la rosu cuprinde:

– fundatia

– ridicarea peretilor si structura acoperisului(sarpanta),fara tabla Tip Lindab, tigla etc

Nu sunt incluse finisajele interioare si exterioare, partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla), instalatiile aferente (electrice, sanitare, gaze, racordare la utilitati).

Constructia unei case la cheie cuprinde:

fundatia

ridicarea peretilor si structura acoperisului

finisaje exterioare (invelitoare acoperis, geamuri termopan, tencuieli exterioare, izolatie poliestiren expandat grosime 10 cm)

finisaje interioare (rigips,gresie, faianta, parchet, usi acces)

instalatii sanitare (chiuveta, cada / dus, vas toaleta, robineti bucatarie / baie, racorduri)

instalatii termice (centrala termica, calorifere, racorduri)

instalatii electrice (intrerupatoare, prize, retea electrica)

In functie de finisajele dorite si de materialele folosite cerute de beneficiari preturile pot suferi modificari
COSTAN1968@YAHOO.ES tf0727306121 CONSTANTIN

suntem o echipa de meseriasi,foarte buni zicem noi si o spun pt ca construim case la preturi bune,orice propietar poate sa confirme acest comentariu,ducem orice client la constructiile pe care le-am realizat,pt orice intrebare sunatima la nr.0724621042.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *