Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Fiskars SmartFit – cea mai potrivita foarfeca de gradina


foarfeca gradinaFiskars SmartFit™− cea mai potrivita foarfeca de gradina pentru gradinari
Foarfeca universală combină confortul şi deschiderea lamelor ajustabilă


Noua foarfeca Fiskars SmartFit™ cu mecanism de forţă se potriveşte perfect ambelor mâini şi are deschiderea lamelor ajustabilă pentru a face faţă oricărui tip de tăiere.

Capacitate de tăiere ajustabilă

Versatilitatea este accesibilă prin mecanismul practic cu pivot portocaliu care permite ca deschiderea lamei să se dubleze de la capacitatea standard de 12 mm până la 24 mm.


În conformitate cu această caracteristică, geometria lamei este ideală atât pentru lucrul în locuri greu accesibile cât şi pentru lucrări de retuş (care dau forma plantei). Lamele sunt confecţionate din oţel carbon durificat cu un înveliş antiaderent ce reduce fricţiunea şi înlesneşte tăierea.

Cea mai potrivită pentru mâinile grădinarilor

Foarfeca pas cu pas Fiskars SmartFit™ este conceput să se potrivească ca o mănuşă în orice mână: dreapta sau stânga indiferent de mărime. Această caracteristică este completată şi de utilizarea Fiskars SoftGrip™ pe mânere pentru o priză sigură şi o absobţie bună a şocurilor. Materialul Fiskars FiberComp™ (poliamidă armată cu fibra de sticlă) asigură greutatea redusă şi rezistenţă mânerelor.

Formă optimă cu prinderi opţionale

Pentru a îmbunătăţi şi mai mult versatilitatea foarfecii, designul mânerului Fiskars SmartFit™ permite tăierea optimă indiferent de tipul de prindere în mână a foarfecii.

Pentru siguranţă fiecare foarfecă are un toc permanent care protejează lamele atunci când se află în raftul magazinului dar şi acasă, atunci când foarfeca nu este utilizată.

foarfeca de gradina SmartFit
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii