Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Idei amenajare livinguri de mici dimensiuni

livinguri minimaliste moderne


Cum amenajam si decoram un living modern de mici dimensiuni, fara sa-l facem sa para aglomerat? Destul de simplu, dupa cum puteti vedea in filmuletul de mai jos.

In primul rand trebuie sa ne axam pe o paleta cromatica in culori deschise, care va contribui simtitor la marirea vizuala a spatiului. Putem zugravi peretii in alb, crem, bej, gri, galben pal sau vernil. Mobilierul ales (canapelele, fotoliile, biblioteca etc.) poate fi de aceeasi culoare cu peretii din living sau poate contrasta.

De pilda, daca avem peretii zugraviti in alb, putem alege canapele de culoare neagra. Contrastul alb-negru este specific stilului modern minimalist de amenajare a interiorului.

Pe de alta parte, in situatia in care se va alege mobila in aceeasi culoare cu peretii livingului (de culoare alba, de exemplu), este indicat sa introduceti cateva elemente decorative care sa contrasteze cu restul incaperii, spargand astfel si monotonia. Pot fi folosite pernute decorative, perdele, covoare, fotografii si tablouri inramate, vaze pentru flori sau corpuri de iluminat intr-o alta nuanta (rosu, negru, maro, wenge etc.)

Video idei amenajare livinguri de mici dimensiuni:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *