Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

LCD, Plasma, Led. Cum amenajam livingul in functie de ele

lcd perete panou decorativ

Din pacate, in ultimii ani, majoritatea familiilor aleg sa-si petreaca serile relaxandu-se in fata televizorului din living. Televizorul a devenit o piesa indispensabila oricarei case, aproape la fel ca un dulap de haine, o masa sau o canapea.


De multe ori luam decizii cu privire la decorarea sau amenajarea livingului in functie de televizorul de ultima generatie sau de sistemul home cinema. Mai mult, toti producatorii de mobila au in portofoliu modele de biblioteci sau corpuri modulare pentru living, special concepute pentru adapostirea unui televizor modern, cu ecran plat. Asadar, incadrarea lui poate fi rezolvata foarte simplu.

lcd incadrat in biblioteca

Exista insa si alte variante prin care puteti pune in valoare ecranul televizorului. Puteti, de pilda, sa placati un perete cu panouri decorative contrastante cu restul peretilor din living, iar in centrul acestuia sa amplasati lcd-ul.

lcd perete panou decorativ

Ca o alternativa la panoul decorativ pentru peretele de accent poate fi piatra decorativa, tapetul decorativ sau o vopsea intr-o culoare contrastanta cu restul incaperii.

tv pe perete tapet decorativ

O alta propunere este montarea ecranului plat deasupra semineului, impuscand astfel doi iepuri deodata: veti putea admira focul din semineu chiar in timp ce urmariti emisiunea preferata.

lcd deasupra semineului

Sau puteti „transforma” televizorul plat intr-un tablou decorativ, „imbracandu-l” intr-o rama cu dimensiuni potrivite.

lcd in rama de tablou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *