Categorii
Producatori | Distribuitori | Magazine

My First Fiskars – conceput pentru copii, impreuna cu copii

fiskars copii

My First Fiskars® – conceput pentru copii, împreună cu copii
Fiskars introduce o nouă dimensiune a calităţii pentru uneltele de grădinărit pentru copii


În 2013 Fiskars introduce o gamă de unelte de grădinărit special concepută pentru copii – soluţii inovatoare care pun accentul pe siguranţă şi standarde înalte de calitate Fiskars.

set unelte pentru copii My First Fiskars

Gama My First Fiskars® este rezultatul a doi ani de obsevaţie a copiilor în acţiune – o misiune dedicată producerii uneltelor perfecte pentru copii care să îndeplinească toate nevoile acestora. Forma, mărimea, culoarea dar şi designul mânerelor au fost dezvoltate pe baza a numeroase teste şi a răspunsurilor primite chiar de la copii. Gama conţine unelte colorate utile în fiecare anotimp şi pentru utilizare îndelungată.

Setul pentru copii My First Fiskars® conţine o cazma, un „fierăstrău” (pentru a forma solul pentru plantat și plivit sau pentru a modela figurine creative în zăpadă sau pământ), o mătură şi o lopăţică pentru două mâini cu mâner – ambele cu posibilităţi multiple de utilizare, în funcţie de imaginaţia celor mici în grădină. Designul mânerului rotund este conceput special pentru a oferi copiilor posibilităţi multiple de prindere şi este completat de materialul anti-alunecare care asigură priza sigură. Cutia în sine, pe lângă faptul că oferă un spaţiu practic de depozitare şi transport al uneltelor, poate fi utilizată drept găletuşă. Capacul negru are dublă utilizare – se poate îngenunchea pe acesta în grădină sau se poate utiliza drept sanie pe timp de iarnă.

unelte pentru copii my First Fiskars

Gama My First Fiskars® cuprinde de asemenea patru unelte lungi (o lopată, o cazma, o greblă şi o mătură) care au cozi rezistente de aluminiu, mânere rotunde portocalii şi capete din polipropilenă. Uneltele pentru săpat sunt întărite suplimentar cu fibră de sticlă iar grebla pentru frunze conţine acetil termoplastic (POM), pentru o flexibilitate sporită.

Toate uneltele din gama My First Fiskars® sunt aprobate CE, garantând faptul că acestea sunt în conformitate cu directivele Comisiei Europene.

Reinventarea grădinăritului

Gama My First Fiskars® sunt un exemplu notabil al aspiraţiei companiei de a reinventa experienţa grădinăritului cu ajutorul unor materiale şi inginerii avansate. Fiskars este părere că toate lucrurile, chiar şi cele mai simple pot fi făcute mai bine şi mai ingenios astfel încât lucrul în grădină să devină mai simplu, mai uşor, mai eficient şi pur şi simplu mai plăcut – aşa cum ar trebui să fie în definitiv grădinăritul.

fiskars copii 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *