Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Tabla montata gresit pe acoperisul casei – Poze trimise


tabla montata gresitAna a trimis cateva poze, unele facute chiar de ea la expertiza unui acoperis, iar celelalte primite de la clientii firmei pe care o reprezinta si care doreau sfaturi.


Iata mai jos pozele alaturi de textul trimis de Ana: „Va trimit in atasament cateva poze cu greseli in constructii, asa se intampla cand luam pe oricine sa ne faca o casa”

Poti trimite si tu sfaturi, idei, poze cu constructii, amenajari sau decoratiuni la adresa de mail andrei@casadex.ro

Tabla montata gresit pe acoperisul casei – Poze trimise la adresa andrei@casadex.ro

tabla pe casa montata gresit


tabla montata gresit

tevi ppr

tevi ppr in beton
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

QFG Proiect in februarie 8th, 2013

Superbe pozele, mai ales cele cu tevile care trec prin grinda.

ionut in februarie 10th, 2013

mama ce este chesia acea batae de joc meritau omoratii cu bataia

Bebu in iulie 14th, 2013

Pacat.OAMENI BUNI NE FACETI TARA DE RAS CU ASEMENEA LUCRARI. FAC APEL CELOR CARE SE OCUPA IN DOMENIUL CONSTRUCTII.

costel in iulie 14th, 2013

dumitale ,,esti primul ..vinovat,va plac preturile cele mai mici la manopera ..

Bogdan Sterea in august 26th, 2013

Daca este sa vedem partea plina a paharului, omul de la instalatii a ales sa realizeze economii la materiale. Nu e de condamnat sa faci 20 cm ecomnomie… Cat priveste dolia, aceleasi ratiuni. Nu vad nici un impediment atat timp cat apa nu se infiltreaza la astereala. Omul a ales sa imbine in 90 grade cu panta de 18% cu costuri cat mai mici. Bravo lui. Estetic insa, da, lasa de dorit. Dar, nu-i bai. Nu vede nimeni. Este la streasina, nu?
Cand omul cheama la masuratori si aude de 20% pierderi da in fibrilatii. Apoi se roaga de economii, apoi arata poze….
No comment.

Bogdan in decembrie 24th, 2014

Aceasta e rezultatul zgarceniei. A ales sa lucreze cu oameni necalificati si a platit un pret. Dupa ce v-a apela la o firma specializata se v-a rezolva problema.Dar in final care este costul total al manoperei la acoperis? Mult mai mare decat ar fi apelat la profesionisti.Clar cine a lucrat acolo era un montator de weekend .

Ion in iulie 28th, 2016

Da asta e realitatea de astfel de lucrari se ocupa mai mult necalificatii .meseriasii cer un pret real ptr munca bine facuta si li baga sub ochi un pret facut de necunoscatori .binenteles meseriasii nu mai sunt contactati „pretul prea mare???”” si astfel „# dorel „# are acept = pret mic = rezultate pe masura si de acolo bumerang # client

ucaid in aprilie 1st, 2017

a luat cineva tabla de la o firma care avea si meseriasi si acolo buleala,parca era primul acoperis pt. incepatori,un patron de carton din focsani, radu au pus baieti sa dea cu decorativa silicatica pe soare puternic,n-a ascultat de oameni ca el e patron a aparut numai pete peste tot.

gabriel in aprilie 3rd, 2017

cam asta se antampla cand alegi sa lucrezi cu ancepatori

Relu in noiembrie 22nd, 2017

Asta este rezultatul lipsei totale de implicare din partea ISC si a birourilor lor din primarii. Atata timp cat autorizatiile de constructie se dau cand casa e gata, iar receptia lucrarilor se cace doar pe hartie, nu ar trebui sa va mirati. Ce ati vazut in articol inca nu sunt foarte grave, mai rele sunt erori grosolane facute la structura de rezistenta, care pun in pericol intreaga constructie.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii