Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Transforma intr-o singura zi un living banal intr-unul modern plin de culoare

living nuante rosu

E momentul sa aducem primavara in casa, imbracand-o in culori vii si pline de energie. Dar cum putem face asta cu minim de efort si cheltuiala?


Iata 8 pasi simpli cu ajutorul carora putem transforma intr-o singura zi un living banal intr-unul modern si plin de culoare:

1. Uitam de alb si ne axam pe culoarea preferata. Cu cat aceasta este mai aprinsa, cu atat mai colorat si mai viu va deveni livingul dupa transformare.

2. De doua ori culoare! Completam si accentuam culoarea preferata cu alte cateva nuante. De pilda, verdele deschis poate fi asortat excelent cu movul si cu galbenul. Culoarea rosie face casa buna cu nuante de portocaliu, verde, dar se potriveste minunat si cu albul imaculat sau cu diverse tonuri de bej.

3. Alegem peretele care va deveni punctul de atractie al livingului si il debarasam. E recomandat sa se aleaga cel mai vizibil perete al camerei.

4. Facem un inventar rapid al pieselor de mobilier si al obiectelor decorative din living. Renuntam la cele mai vechi si uzate dintre ele, mai ales daca nu ne mai sunt pe plac si nu se asorteaza cu nuanta in care vom decora peretele in lucru.

living nuante albastru

5. Facem un drum la un magazin de decoratiuni si cumparam cateva accesorii si elemente decorative colorate care vor completa imaginea de ansamblu a livingului. Trebuie sa ne axam pe obiecte in nuante asortate culorii pe care o vom folosi in calitate de nuanta de baza: pernute colorate, vaze, rame foto, veioze, aplice, cuverturi, perdele, huse pentru canapea sau fotolii, un mini covoras sau cateva tablouri.

6. Cumparam vopsea lavabila in culoarea preferata. Cea mai buna solutie este apelarea la un laborator specializat in preparea pe loc a nuantelor dorite cu ajutorul unui soft.

7. Ajunsi acasa, vopsim peretele in culoarea preferata, aplicand doua straturi consecutive de vopsea lavabila.

8. Dupa uscare amplasam piesele de mobilier si accesoriile achizitionate.

Living inainte de decorare

living inainte transformare

Living transformat

living nuante verde

living nuante rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *