Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa construiesc o casa si sa o demolez pe cea veche. Cat ma duce ca valoare?

Buna ziua,
detin 850 m/2 cu o casuta de 14 /11 batrinesaca. M-a costat pina acum o gramada de bani in reparatii si tot sunt probleme. Vreau sa construiesc alta casa si dupa aceea sa o demolez pe cea veche.


Cit ma duce ca valoare? Am gasit un proiect cu subsol, parter, etaj, terasa atic. Proiect Casa Mihai Cod PJT-131. Multumesc mult.

Suprafata utila 189 m/2 amprenta la sol 87 m/2 sistem de constructie cadre.

Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc o casa si sa o demolez pe cea veche. Cat ma duce ca valoare?

18 răspunsuri la “Vreau sa construiesc o casa si sa o demolez pe cea veche. Cat ma duce ca valoare?”

buna ziua
sunt interesat,dar vreau sa stiu mai multe detalii unde doriti sa construiti si cand ati dorii sa incepeti! contactati-ma sa stabilim o intrevedere sau trimite-ti planurile
multumesc
inoxconstruct@gmail.com
0723871203

In acest moment pretul pe mp construit cu materiale incluse conform proiectului este de 150 euro

Am vazut proiectul si am sesizat ca doriti sa mariti amprenta la sol a constructiei si sa adaugati si subsol.
Pentru o oferta corecta contactati-ma pe mail niros_ned@yahoo.com pentru a lamurii aceste modificari.
Multumesc
ing. Sorin Nedelcu

Buna seara….un pret corect se stabileste impreuna cu proprietarul, citind planurile casei…purtat discutii legate de locatie, natura terenului, materialele folosite etc…..din exp va pot spune ca la ROSU va duce la aprx 23-25.000E…pentru constructiile executate cu firma noastra oferim bonus instalatiile sanitare faza la Rosu si o fosa de 3000l ….tel 0728 600 258.

nu as vrea sa va descurajez multe persoane cauta sa castige lucrari pe care nu le pot duce la finalizare din cauza ca pentru inceput cer un pret foarte mic si nu isi pot achita cheltuielile fata de angajati.din toate comentariile citite pana acum d-nul Alexandru este chiar foarte aproape de adevear,iar cel ci 1300 mii sa ne explice si noua cum plateste oamenii si sa ii ramana si putin profit,poate noi nu stim matematica elementara.daca anuntul este de actualizate puteti sa imi trimiteti planurile pe adresa barbu_mihai83 sa va spun un pret informativ si de ce nu o viitoare colaborare

Suntem o firma privata tinara dar cu experienta personalului in strainatate in tari ca Franta,italia,Danemarca.
Dorim sa ne dovedim calitatile si aptitudinile pe santierele di Romania cu finisaje de calitate maxima fara repercursiuni negative.Intrucat saitul este in curs de configurare,la cerere putem asigura vizualizarea fotografiilor de santier pe e-mail.
Ing. Emre Adrian 0725392211
mail: ro.constructii@yahoo.ro

buna seara,,un pret corect ,,ar fi ,150..euro mp..la rosu,, cu materiale incluse ,, dar cel mai,corect pret,,dupa citirea proiectului,,cu stima ,,costel,,pt .o eventuala ,colaborare,,0746350940..

Buna ziua,daca mai este valabila cerea dumneavoastra va rog sa ma contactati la telefon 0721324906 sau mail masini_cu_apa@yahoo.com
Avem oferte avantajoase la pret de manopora si la materiale de constructii

Buna seara,
Reprezint SC Mega Design Grup S.R.L. din Bucuresti , firma de constructii si amenajari interioare.Referitor la costul pentru locuinta dumneavoastra nu va pot da un pret decat dupa ce imi veti trimite planul cladirii pentru intocmirea unui deviz cu sau fara costul materialelor inclus la adresa de e-mail floareaioneta@yahoo.com sau megadesigngrup@yahoo.com .
Cu multumiri,
Ioneta Floare -administrator
tel. 0216677759 / 0737324301
e-mail:floareaioneta@yahoo.com
megadesigngrup@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *