Casa groazei, bantuita de Freddy Krueger, a fost vanduta cu 2,1 milioane de USD

Casa groazei de pe strada Elm, locul de desfasurare a filmului „Cosmar pe strada Ulmilor”, a fost vanduta pentru fabuloasa suma de 2,1 milioane USD, dupa o renovare radicala. Celebra casa ai carei locatari erau terorizati de fantoma unui criminal in serie numit Freddy Krueger si a provocat cosmaruri generatiei anilor 80-90 se afla in Los Angeles, SUA.


Casa nelocuita, datorita renumelui negativ, a fost cumparata de Angie Hill care a investit sume considerabile pentru a transforma cosmarul de pe strada Elm intr-un vis frumos.

Restaurarea casei a durat aproximativ un an, timp in care proprietara a inlocuit fiecare bucata putrezita de lemn, a modificat radical structura casei, transformand-o intr-un spatiu modern cu influente traditionale.

In prezent, casa are un living, o bucatarie ultramoderna cu spatiu de luat masa, o baie de serviciu si trei dormitoare spatioase, fiecare dotat cu baie proprie. In curtea din spatele casei, intr-o gradina superba, se gaseste piscina curatata si readusa la viata si o casa pentru oaspeti, compusa din dormitor, baie si bucatarie proprie.

Casa de pe strada Elm a fost vanduta pentru suma de 2,1 milioane USD in doar 7 zile de la intrarea pe piata imobiliara.

Cum arata inainte de renovare casa groazei, bantuita de Freddy Krueger:

foto: 1


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.