Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Case modulare prefabricate – Aero House


casa modulara prefabricataAero House este un concept de casa modulara prefabricata, cu design extrem de simplu, inventie a arhitectului japonez Tadashi Murai.


Aero House poate fi construita intr-un timp foarte scurt si nu are nevoie de fundatie, datorita structurii foarte usoare, asa cum veti vedea in filmul de mai jos.

Constructia casei modulare incepe de la structura din cadre de lemn care este ulterior imbracata in placi de OSB, dupa cum urmeaza: pentru doua dintre laterale se foloseste OSB cu grosime de 9 mm, iar tavanul si pardoseala sunt imbracate in OSB de 24 mm. Peste stratul de OSB se monteaza izolatia si materialele de finisaj. In celelalte doua laturi ale casei se monteaza ferestrele.

Fundatia clasica este inlocuita cu piloni de sustinere care vor fi ancorati foarte bine in sol. Inaltimea pilonilor poate varia in functie de dorinta fiecarui client in parte, dar si in functie de terenul pe care este construita casa. Acest model de casa modulara poate fi construita cu usurinta si pe un teren inclinat.


O varianta mai spatioasa a constructiei modulare Aero House se poate obtine prin construirea pe inaltime. Detalii amanuntite puteti vedea in filmul de mai jos:

casa modulara prefabricata 2

foto: 1, 2
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

ad.rian in martie 22nd, 2013

Mai mult decat interesant, desi ar fi fost necesare date suplimentare pentru a depasi domeniul dorintei. Paradoxul neplacut ar fi ca pretul final – cu surpriza placuta a modulelor suplimentare, cu dedicatie bine definita: dormitor, baie, bucatarie, birou-biblioteca – sa dezamageasca. Mai ales daca proiectul ajunge in „curtea miracolelor” de la noi, unde pretul creste asa, pe argumentul „d’aia”, cu 300%. „Ca stie baietii!”

Boier in octombrie 25th, 2016

Buna, care ar fi pretul pentru „Aero House” sa zicem de aprox 12 mp ?
Mai precis un dormitor si o baie mica cu dus, wc si chiuveta ?

Victoria in octombrie 25th, 2016

@ Boier – informatii in legatura cu pretul si alte detalii despre aceste case modulare pot fi solicitate in pagina de contact a producatorului: http://www.aerohouse.net

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii