Categorii
Intrebari de la cititori

Caut constructor pentru casa P + 1 in schimbul unui teren in Berceni

Buna ziua, caut constructor care, in schimbul a unui teren de 125 mp la iesirea din com Berceni (jumatate din cel pe care il am eu, de 250 mp, deschidere 14 ml) sa mi construiasca o casa P+1 amprenta 5x5ml. Varianta propusa de mine ar fi un duplex de 2x (5mx5m) din care constructorul sa opreasca o parte si cealalta sa iau eu. Apelez la acesta varianta deoarece nu am bani de constructie, iar partea de constructie oferita in schimbul constructiei, valoreaza mai mult decat manopera la ceea ce doresc eu sa construiesc. Este cineva interesat???


Intrebare de la cristis2003, pe adresa redactiei: Caut constructor pentru casa P + 1 in schimbul unui teren in Berceni.

4 răspunsuri la “Caut constructor pentru casa P + 1 in schimbul unui teren in Berceni”

Salut Cristi,in primul rand te intreb daca ai un proiect tehnic pentru treaba asta,daca nu va trebui sa te interesezi sa vezi ce POT ai acolo(adica procentul de ocupare teren)si daca merge sa faci duplexul acela. EU SUNT INTERESAT,vreau sa stiu daca ai acte pe teren,cadastru tot ce trebuie.
Casa ta ar costa in jur de 18000,iar duplexul poate duce la 42000,tu spui ca terenul face mai mult din jumatatea valorii casei,adica 125 mp ar costa in zona 20000 euro,sau poate te-ai gandit la varianta casei la rosu?
Suna-ma daca vrei sa vb la 072345 86 26,eu as fi interesat de treaba asta

Buna seara. Nu stiu daca anuntul acesta a aparut in 2013 asa ca, lasati-ma sa-mi spun parerea.
In zona Comuna Berceni, pretul pe 375 m2 de teren este 6000 euro.
Eu am proiectat si urmeaza sa construiesc pe un teren de dimensiunile de mai sus, achizitionat cu pretul de mai sus, o casa din material lemnos si sistemul amvic, un hibrid destul de reusit, la 18ooo euro, valoare la gata, valoare calculata la manopera+materiale, suprafata construita fiind de 130 m2, parter si mansarda+terasa.
Nu stiu daca raspunsul anterior se incadreaza in trendul general romanesc valabil de profit 150% fata de valoarea reala a constructiei.
Eu calculez deviz, materiale de la furnizori direct, manopera a pretul de piata din Moldova sau Buzau.
Pe mine nu ma intereseaza un teren in zona, dar stiu pe cineva ce ar putea sa va ajute cu manopera in schimbul a ceea ce dvs spuneti. Mai mult decat atat, nu va trebui sa-i faceti casa 5×5 ci sa-i dati doar terenul.
Cu stima
0748704725

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *