Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Cum amenajam o baie moderna – Imagini

baie moderna


Cum amenajam o baie moderna, conform ultimelor tendinte in materie de design?

In primul rand investim in finisaje moderne si de calitate: travertin, marmura, tencuiala decorativa, mozaic, piatra naturala sau lemn.

Designul bailor moderne permite imbinarea elementelor care in trecut pareau a nu avea nimic in comun. De exemplu, peretii pot fi placati cu placi supradimensionate de faianta sau travertin, in timp ce pardoseala poate fi imbracata in dusumea din lemn, rezistenta la umiditate.

Foarte actuale si moderne sunt baile decorate in culori intense: violet, mov, galben, verde, rosu, portocaliu, la fel ca si combinatiile dintre acestea. Cum ar fi, de pilda, verdele praz cu rosu bordeaux.

Mobilierul potrivit unei bai moderne este cel in linii drepte si cu forme geometrice.
Linia mobilierului este pastrata si in designul obiectelor sanitare din baie: lavoar, veceu, bideu, cada si cabina de dus. Cei care doresc pot achizitiona chiuvete (lavoare) sau cazi de baie din piatra naturala. Din pacate aceasta solutie este si foarte costisitoare. O alternativa mai ieftina, dar la fel de moderna sunt chiuvetele din sticla. Ce-i drept, acestea se intretin mai greu.

O alta tendinta in designul modern al bailor este impletirea stilurilor, prin folosirea elementelor ce apartin stilurilor diferite de amenajare. Un exemplu ar fi montarea unei lustre tip candelabru, caracteristica stilului clasic.

Mai multe idei de design pentru amenajarea unei bai moderne vedeti in filmuletul de mai jos:

2 răspunsuri la “Cum amenajam o baie moderna – Imagini”

Poate imi veti face o vizita… Sa va punla dispozitie baia facuta dupa modelul descoperit la CasaDex.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *