Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Decoreaza peretii casei cu desenele copiilor

desene pe pereti camera copilFiecare copil e un artist, spunea marele pictor cubist Pablo Picasso. Nu cred ca exista parinte care sa nu fie de acord cu afirmatia de mai sus. Cand sunt mici, copiii adora sa coloreze, sa deseneze si sa picteze. Aceste activitati exprima modul lor de a vedea si a percepe lumea inconjuratoare.


Daca sunteti parinti, cu siguranta aveti prin casa diverse „capodopere” create de micii artisti. V-ati gandit vreodata sa folositi desenele copiilor in calitate de decoratiuni pentru peretii casei? Cu ajutorul lor puteti decora portiuni din camera copiilor, din living, din bucatarie, dining, hol sau chiar baie. Cei mici vor fi extrem de incantati si mandri, iar dumneavoastra va veti alege cu o casa vesela si colorata, decorata intr-un stil unic.

camera copii pereti

Puteti expune desenele si picturile pe o tabla de pluta, sa le inramati impreuna sau individual in rame viu colorate, sa le agatati cu ajutorul unor clestisori de o sfoara prinsa de perete sau sa folositi o banala galerie de perdea pe post de suport pentru expunerea creatiilor celor mici.

In galeria de mai jos puteti vedea mai multe modalitati ingenioase de a expune pe pereti lucrarile copiilor:

pereti camere copil

perete camera copii

perete camera desene

perete decorat desene

Un răspuns la “Decoreaza peretii casei cu desenele copiilor”

Probabil ca este cea mai buna idee privind amenajarea camerelor de prichindei. Intr-adevar, pe ei adesea ii stimuleaza aprecierea pentru ceea ce fac singuri, iar faptul ca parintii se obosesc sa inrameze, expuna si sa admire opera lor le este cu siguranta de mare ajutor.
Cred ca am vorbit mai degraba ca tata, nu ca arhitect!
Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *