Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Livinguri decorate in alb si rosu

living modern alb rosuCulorile alb si rosu, impreunate, degaja energii pozitive, fiind astfel una dintre combinatiile cele mai placute si mai des intalnite in amenajarile interioare.


Daca vom adauga un strop de rosu intr-o mare de alb vom obtine o incapere spectaculoasa. In urmatoarele imagini putem vedea cum se poate folosi aceasta combinatie cromatica in decorarea si amenajarea unui living.

Intr-un open space modern, care inglobeaza livingul, bucataria si locul de luat masa, putem vopsi in rosu un intreg perete, accentuand astfel o anumita zona a incaperii. Ceilalti pereti vor ramane de culoare alba, la fel ca si piesele de mobilier (canapea, masa, scaune, dulapuri etc.). Vom echilibra balanta cu ajutorul catorva elemente de culoare rosie: un fotoliu cu design deosebit, un tablou abstract supradimensionat sau un autocolant decorativ de perete. In acest fel, mobilierul si accesoriile de culoare alba vor fi puse in valoare de peretele rosu si invers.

living open space modern

O abordare mai calda a combinatiei celor doua culori vedem in livingul din imaginea urmatoare. Aici predomina albul (peretii si canapeaua coltar), culoarea rosie fiind folosita doar in calitate de accent cromatic (un fotoliu, un tablou, perdelele, covorul si cateva pernute decorative). Biblioteca modulara si rafturile de perete de culoare maro domolesc contrastul puternic dintre cele doua culori.

living modern alb rosu

Combinatia alb-rosu poate fi folosita si in amenajarea unui living tineresc, cu aer retro. Accentele retro sunt date de forma rotunjita a pieselor de mobilier si de picioarele din metal cromat. O nota deosebita o dau panourile decorative cu imprimeu bicolor montate pe peretele din spatele canapelei. Acelasi imprimeu se regaseste si pe perdelele de la fereastra livingului.

living alb rosu

O varianta de amenajare a livingului in alb si rosu mai apropiata stilului classic gasim in imaginea de mai jos. Aici cele doua culori se intrepatrund discret sub forma imprimeului in dungi a unei portiuni de canapea, accentul major punandu-se pe ferestrele mari si luminoase, cu tamplarie de culoare alba, imbracate in draperii imprimate cu maci supradimensionati, suprapuse pe un strat de draperii de un rosu intens. Culoarea alba s-a raspandit discret in intreagul living sub forma covorului, a masutei de cafea din fata canapelei si a peretilor imaculati.

living draperii rosii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *