Categorii
Utile

Locuri de vizitat langa stadionul Stamford Bridge unde va avea loc partida Steaua – Chelsea

pub white horse londra


Daca va numarati printre fanii echipei de fotbal Steaua si v-ati rezervat o mini vacanta in capitala Marii Britanii, pentru a o insoti la meciul retur cu Chelsea ce va avea loc pe 14 martie, pe Stamford Bridge, va recomandam sa va alocati si cateva ore pentru a vizita frumoasa Londra.

Iata un itinerariu cu cateva locuri de vizitat in imediata apropiere a stadionului londonez unde va avea loc partida Steaua-Chelsea:

1. Din pacate pentru fanii echipei Steaua, majoritatea barurilor si localurilor din imediata apropiere a stadionului Stamford Bridge ii servesc doar pe fanii lui Chelsea, turistii straini fiind nevoiti sa gaseasca puburi ceva mai indepartate de locul de desfasusare a meciurilor. Cautati pub-ul White Horse, care dispune de un spatiu generos si accepta cu bucurie si fanii echipelor adverse. Localul de la numarul 1-4 Parsons Green are preturi rezonabile si se afla la doar 10 minute de mers pe jos pana la stadion.

pub white horse londra

2. La adresa Unit 1 & 2 Yelverton Road, Battersea veti gasi Sambrook’s Brewery – o fabricuta de bere, deschisa in august 2008. Beraria produce in mod constant marcile de bere Wandle si Junction si alte doua marci sezoniere. Asadar, daca doriti sa degustati cea mai autentica bere londoneza, vizitati micro fabrica de bere din inima Londrei.

microfabrica bere

3. Din alta categorie face parte Proud Chelsea – o galerie de arta – unde chiar pe data de 14 martie se deschide expozitia cu o colectie de imagini si instantanee ale Londrei si locuitorilor sai din perioada anilor 60 ai secolului trecut. Galeria de pe 161 Kings Road, Chelsea, se afla la doar 22 de minute de mers pe jos de stadionul Stamford Bridge.

galeria proud chelsea

4. Una dintre constructiile celebre din patrimoniul Marii Britanii, la doar 24 de minute de locul de desfasurare a partidei dintre Steaua si Chelsea, chiar in parcul Battersea, este Galeria Pump House. Construit in 1861, fostul turn de apa in stil Victorian aproviziona cu apa lacurile si cascadele parcului Battersea. In prezent atrage peste 30,000 de vizitatori anual, fiind unul dintre cele mai frumoase mini muzee din Londra, fiind cunoscut si pe plan international datorita expozitiilor de arta vizuala contemporana pe care le gazduieste.

muzeul pump house gallery londra

5. Chiar in ziua partidei retur puteti vizita, gratuit, muzeul Victoria si Albert (dupa numele reginei Victoria si a printului consort Albert), unde se va desfasura o expozitie-workshop despre tehnicile si traditiile in pictura mobilei. Muzeul a fost infiintat in anul 1852 cu scopul de a inspira si a educa designerii si producatorii de mobilier. In prezent, muzeul Victoria and Albert gazduieste peste 4 milioane de obiecte decorative din piatra, metal, lemn, dar si diverse piese de mobilier din cateva sute de culturi diferite.

muzeul victoria and albert

foto: londontown.com

Un răspuns la “Locuri de vizitat langa stadionul Stamford Bridge unde va avea loc partida Steaua – Chelsea”

Va multumesc pt trcerea in revista a locurilor minunate ale Londrei sunteti cu adevarat Profesionisti Desavarsiti Pa Pa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *