Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Modele si combinatii de faianta pentru bucatarie

faianta blat bucatarie


Orice bucatarie moderna este dotata cu mobilier de calitate si finisata cu materiale de ultima generatie: placi de faianta, mozaic, faianta de sticla, piatra naturala sau panouri din sticla colorata.

Daca pe vremuri, imediat dupa aparitia in comert a faiantei, majoritatea oamenilor alegeau, din putinele modele disponibile, sa-si placheze toti peretii din bucatarie, de sus pana jos, in prezent, zona placata cu placi de faianta se limiteaza la blatul de lucru si plita de gatit. Astfel, aceasta zona este una dintre principalele puncte de atractie ale bucatariei moderne.

In magazinele de profil exista o varietate coplesitoare de modele de faianta, de toate dimensiunile, culorile si formele si poate tocmai de aceea este atat de greu sa ne hotaram asupra unui model anume atunci cand ne ocupam de reamenajarea bucatariei.

Foarte interesante sunt combinatiile din placi de faianta cu insertii de mozaic sau cu faianta din sticla, care reflecta foarte frumos lumina. Mai multe idei si variante de placare cu faianta si nu numai a zonei blatului de lucru din bucatarie puteti vedea in filmul de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *