Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Panouri colorate din sticla pentru baie


panouri sticla baiePanourile colorate din sticla – alternativa moderna la placile de faianta obisnuite – pe care le-am descris intr-un articol amplu aici, pot fi folosite cu succes si in placarea peretilor din baie, pentru transformarea lor spectaculoasa.


Pe langa rolul estetic si decorativ pe care il indeplinesc, panourile din sticla reflecta excelent lumina marind vizual baile de mici dimensiuni.

Grosimea panourilor decorative din sticla este de 6-8 mm, iar dimensiunile variaza in functie de cerintele fiecarui client. De asemenea, acestea pot fi realizate din sticla transparenta, sablata sau colorata. O solutie mai scumpa, dar si mai spectaculoasa sunt panourile decorative din sticla imprimate digital cu diverse imagini.

baie panouri colorate sticla

Pe scurt, panourile din sticla reprezinta o solutie din ce in ce mai populara in decorarea si finisarea bailor ultramoderne, numarandu-se printre principalele tendinte in materie de decoratiuni si finisaje din prezent.


panou colorat baie

panou sticla baie

panouri sticla colorata baie

panouri colorate in baie

foto: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii