Categorii
Intrebari de la cititori

Pret constructie casa Cluj-Napoca, manopera la rosu si finisaj

Buna ziua! As dori sa stiu pretul construirii unei case la rosu si finisat in Cluj-Napoca. 140 de metri patrati parter + etaj acoperis plat. Ma refer la costul manoperei. Materialele sunt ale mele.
Multumesc


Intrebare de la silviu, pe adresa redactiei: Pret constructie casa Cluj-Napoca, manopera la rosu si finisaj

12 răspunsuri la “Pret constructie casa Cluj-Napoca, manopera la rosu si finisaj”

Lucrari constructii manopera la rosu 126 ron/mp
Lucrari constructii manopera la cheie 360 ron/mp
Dorim colaborare cu persoane particulare sau cu firme de constructii.
Relatii:gheorghegredjuc@yahoo.com.Tel.0728903340

SANT DI MARAMURES MOMENTA LUCREZ IN ROMA ITALIA FAC O VILA DE PASTE VIN ACASA LA ROSU CU COFRAJELEMELE POPI METALICI SCHELE METALICE VIBRATOR BETON MASINA DE FASONAT SI INDOIT FIER PRETUL ESTE DE 7000€LA ROSU FINISAJELE SE DISCUTA DUPA IN FUCTIE DE CE FINISAJE DORITI PENTRU CA SINT DIVERSE DACA TE INTERESEAZA OFERTA DAMI UN SEMN LA verdes_mircea68@yahoo.it santem 5 baieti care nu consumam alcol si santem seriosi nu luam avansuri pana cand se duc utilajele si sculele si se incepe lucrarea am 45 ani si am firma de constructi de 20 ani in italia de 11 ani tel 00393881039176

Buna seara, oferta de pret nu se face dupa ureche sau la ochi dupa cati mp sunt pe planse. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaj/mansarda, invelitoare si sectiunea principala),o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul. Pentru mai multe detalii si informatii contactati-ne pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576

Buna Ziua, suntem o firma din maramures si am putea sa va facem un deviz concret pe santier cu tot cu finisaje daca ne trimiteti proiectul.pentru mai multe detalii despre firma:
sunati la nr:0745063991

Cu Stima,
Claudiu Maries
Administrator

Buna ziua. Suntem firma din Cluj-Napoca. Va rugam sa accesati pagina noastra web dind clik pe „utilizator”. Ne ocupam si de proiecte. In functie de doleantele dvs privind constructia locuintei va putem face un pret prin cadrul unui deviz.
site: hrdconstruct.ro

de ce nu puteti da un pret informativ, daca aveti asa multa experienta in constructii

Executam lucrari de finisaje interioare:Tencuieli 10 lei,Tinci 5 lei,Glet 7lei,Lavabil 3 lei,Sape egalizare 9 lei,Parchet 9 lei,Gresie-faianta 20 lei,Rigips structura metalica 14 lei

Buna, as vrea si eu sa construiesc o casa P+M pe langa Cluj cu amprenta la sol de 70mp. Imi puteti spune va rog care ar fi pretul orientativ al ridicarii casei in rosu, materiale+manopera, respectiv la cheie, materiale+ manopera? Va multumesc anticipat.

Buna.Doresc oferte pret casa 70m2 din caramida poroterm de25 parter forma sinpla dreptunghiulara fara terase fara beci formata din doua dormitoare un living si o baie.Rog oferta la rosu cu mat. dumneavoastra. Constructia va incepe in primavara. Terenul se afla la 20km de cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *