Categorii
Intrebari de la cititori

Pret finisat la cheie casa 100 mp in Sibiu, cu materialele mele

Vreau sa construiesc in Sibiu o casa parter + etaj + terasa deasupra (in loc de acoperis) cu amprenta la sol de 100 mp, cu materialele mele.


Cit ar costa manopera pt. casa la rosu?
Care este pretul pe mp finisat la cheie?

Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Pret finisat la cheie casa 100 mp in Sibiu, cu materialele mele.

28 de răspunsuri la “Pret finisat la cheie casa 100 mp in Sibiu, cu materialele mele”

buna ziua,
reprezint firma de constructii Prodivex Sibiu si suntem interesati de lucrarea dvs. Pentru un pret real dorim o intrevedere si o consultare a proiectului.
va stam la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire
tel 0751785801
officeprodivex@yahoo.com

Va multumim

Pentru o oferta corecta trimiteti proiectul la niros_ned@yahoo.com. Altfel, preturile la metru patrat sunt numai presupuneri si marja de eroare poate fii foarte mare.
Va multumesc
ing. Sorin Nedelcu

pt constructie casa la rosu 100 lei metrul patrat,pentru finisaje ,inca 325 lei metrul patrat ,mentionez ca la finisaje voi folosii materiale de la giorgio graesan , materiale de un efect special.0724045671

Buna seara,
Preturile nu se fac pe net, se fac la fata locului cu proiectul pe masa. Pentru preturi date din burta gasiti multi amatori.

0751785801 Adrian
Pentru oferta rugam un proiect pe adresa de mail officeprodivex@yahoo.com

Va multumim

Societate de constructii cu o vasta experienta, executa case/vile cu plata in rate avantajoase direct la constructor, dobanda simbolica, finantare doar cu buletinul, perioada de finantare flexibila. Doriti o vila/casa la pretul unui apartament? Noi suntem solutia!Firma cu o vasta experienta in constructii executa: proiectare (D.T.A.C.+D.T.O.E.+P.TH, de la Certificatul de Urbanism, proiectul, arhitectura, avizele, pana la faza de obtinere a Autorizatiei de Constructie), consultare, mentenanta, dirigintie de santier, realizarea constructiei la cele mai mici preturi de pe piata. Contactati- ne cu incredere ! Preturi minime, calitate maxima! Posibilitatea de plata in rate doar cu buletinul sau prin programul prima casa ! Informatii pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576
SC EXECUTA: CONSTRUCTII CIVILE Si INDUSTRIALE (case sau vile la rosu sau la cheie)FINISAJE INTERIOARE si EXTERIOARE -tencuieli mecanizate, tencuieli decorative, gleturi, zugraveli – montaj de gresie, faianta, placari cu piatra, pavaje;TERMOIZOLATII CU POLISTIREN, TERMOSISTEM; -EXTINDERI, MANSARDARI, MODERNIZARI – REPARATII LA CLADIRI VECHI, CONSOLIDARI, DEMOLARI, SUBZIDIRI; – SARPANTE, INVELITORI – COMPARTIMENTARI Si TAVANE FALSE SI DIN RIGIPS, – INSTALATII SANITARE SI DE INCALZIRE/PARDOSEALA IN REHAU ETC, TOT CE TINE DE CONSUCTII DE LA A LA Z. Preturi fara concurenta! informatii pe mail: casatamultvisata@yahoo.com

Pentru domnul Moldovan din Sibiu in legatura cu dorinta de a-si construi o casa i regie proprie .Costurile la rosu se ridica la 3900 de euro,din care manopera ar rezulta 9500 de euro.Sint inginer constructor din Sibiu si am mai colaborat cu diversi beneficiari in acest sens.Ma puteti contacta la tel.0723967398.

Am vazut foarte multe cereri din parte persoanelor care vor sa isi construiasca o locuinta, referitor la preturile in euro pe metru patrat “la rosu” sau “la cheie”.
Din experienta, consider ca in cele mai multe cazuri aceste preturi, pot induce in eroare beneficiarul, datorita diferentelor de proiect de la casa la casa, pentru aceiasi suprafata.
In afara de aceasta, neintocmirea unui deviz clar care sa reflecte in structura lui natura cheltuielilor, nu da posibilitatea unor decontari corecte pe etapele de lucru.
Personal consider, si cred ca este corect din toate punctele de vedere, realizarea unui deviz, pe baza proiectului, si urmare a discutiei cu potentialul beneficiar, a gradului de finisare, a materialelor folosite la finisaje, stabilirea unor preturi orientative pentru corpurile sanitare de exemplu, tamplaria interioara si exterioara.
Devizul trebuie sa reflecte pasii de urmat in realizarea constructiei , explicit materialele cantitativ si valoric, manopera pe unitati de calcul, precum si celelalte elemente de deviz.
Pe baza devizului se poate realiza pe faze de lucrari o decontare corecta, dar si o planificare a resurselor de catre beneficiar, un control din partea acestuia in realizarea constructiei.
Firma noastra construieste locuinte.
Intotdeauna am lucrat in acest mod, evitand neintelegerile cu beneficiarul, si realizand cu acesta pe baza devizului o buna planificare a stadiilor realizarii constructiei.
SC. Perodicom SRL, Alexandru Margescu, tel 0723365698, mail perodicom@yahoo.com

Buna ziua,
As dori sa construiesc o casa in Sibiu, zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata construita desfasurata de aprox. 300mp formata din parter si mansarda.
Cat ar fi pretul pe mp atat la rosu cat si la cheie, atat cu materialele mele cat si cu materiale constructorului?

Buna ziua. D-le Sebastian va rugam sa ne contactati telefonic pentru a avea o discutie pentru proiectul dv. Nu putem sa va dam date corecte doar dupa ce studiem proiectul , mentionam ca avem realizate nenumarate constructii la dv in Sibiu, si asteptam cu intres o colaborare Cu stima si respect, Echipa „casatamultvisata” 0742756576

Pentru d-l Sebastian,reprezint o firma de constructii din Sibiu,sintem as zice eu oarecum vecini,va voi da pretul pentru constructie la rosu cu material inclus de 135 de euro/mp si la cheie de 290 euro/mp,preturile sint oarecum orientative,putem purta o discutie in acest sens,Ma puteti contacta la tel.0751889085.Florian.

suntem o societate din maramures SC ENTREPRISE GENERALE DU BATIMENT SRL si executam case la rosu sau la cheie
pretul pe m2 este de:
la rosu -40euro
la cheie -70euro

Cu Stima,
Claudiu Maries
administrator
tel:0745 063 991
email:batiment_generale@yahoo.com

Buna ziua,daca mai este valabila cerea dumneavoastra va rog sa ma contactati la telefon 0721324906 sau mail masini_cu_apa@yahoo.com
Avem oferte avantajoase la pret de manopora si la materiale de constructii

Buna ziua,
As dori sa construiesc o casa in Sibiu, zona Calea Cisnadiei,langa Swiss Village cu o suprafata construita desfasurata de aprox. 300mp formata din parter etaj si mansarda. Detin mai multe parcele de teren intravilan intr-o zona in plina dezvoltare .
Cat ar fi pretul pe mp atat la rosu cat si la cheie, atat cu materialele mele cat si cu materiale constructorului sau schimb cu teren intravilan.

Buna seara domnule Diaconu.
Dvs. doriti un troc, materiale asigurate de dvs. inseamna dureri de cap, materiale asigurate de mine inseamna discount major.
De fapt ce doriti?
Daca doriti constructie vs troc, nu ma contactati.
Daca doriti constructie in cost real, trimiteti-mi va rog planurile si va voi oferta la obiect, un cost 99% real.
Cu stima
bsterea@yahoo.com

Construim case la rosu,amprenta 7mx7m, parter, din caramida eficienta si beton. Casele se construiesc pe terenul dumneavoastra.Pret de 7500 euro, pret valabil pt Bucuresti si maxim 20 km in jur.
Detalii la telefon 0721859850 sau pe mail cristis2003@yahoo.com

Buna domnul Diaconu
trimiteti un email pe verdes_mircea68@yahoo.it si o sa va trimit o fotograhie cu o casa de 290mp utili am construito recent cu 29000€ manopera si materiale la rosu cu acoperis cu tabla profilata tip linda sau tel. Ro 0757315176 tel.It.00393881039176

Pretul /mp manopera este de 45 Euro la rosu iar la cheie de 100 Euro/mp.
Multumesc!
Barbu Ilie.Tel.0754394422

Buna ziua, vreau sa construiesc o casa la rosu in Saliste jud sibiu si as dori sa stiu un pret informativ cu materialele mele sau cu ale constructorului, casa este formata din pivnita , parter si mansarda, dimensiunile 1180/985. M-ar interesa si o echipa de constructori.

As vrea sa construiesc o Casa din lemn Sau din zidarie la calea Cisnadiei in Sibiu. Terenul este plan.
Parter ( living+bucataria+ dormitor+ Baia+ terasa)
mansarda (o camera+ Baia+balcon)
Suprafata totala = 100mp.
Va rob sa mi trimiteti Pretoria la finalizat pantry célestin doua variante.
Multumim

Bună Ziua.Vreau sa construiesc o casa parter+mansarda în Sibiu de 130 mp construibili.Cat mă costa manopera la rosu.Cam cât durează estimativ perioada de lucru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *