Categorii
Intrebari de la cititori

Pretul pe metru patrat pentru constructia unei case

Buna ziua, am inceput constructia unei case cu amprenta pe sol de 90 metri patrati, semimansarda si garaj alaturat casei de 44 m2. Am turnat fundatia fara placa de beton. Intrebarea mea vine legata de pret si anume, cat ma costa constructia casei la rosu cu placa de beton dintre parter si mansarda? Ma intereseaza pretul pe m2 si un pret final pe lucrare. Va multumesc!


Intrebare de la Paul, pe adresa redactiei: Pretul pe metru patrat pentru constructia unei case

6 răspunsuri la “Pretul pe metru patrat pentru constructia unei case”

Am uitat sa mentionez ca sunt din jud.hunedoara , o localitate langa deva, materialele le cumpar eu. Din calculele mele reiese suprafata de 224 m2 dar ma intereseaza si un pret pe lucrare, cum am scris si mai sus am turnat fundatia fara placa , iar placa dintre parter si etaj vreau sa o fac tot din beton turnat cu cifa b250.
Va rog mult daca puteti aproxima un pret pe lucrare la rosu cu tot cu tigla pusa pe casa.
Va multumesc!

firma de constructii din otopeni executam lucrari de constructii….case,vile preturile in functie de proiectul pe care il detineti…cu stima asteptam cerintele dv…nr.de tel…0746350940 posibil si finisaje de calitate tencuieli var etc…

Echipa de constructori din Maramures este dispusa sa va execute lucrarea la pretul de 4.500 euro.Relatii tel.0728903340.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *