Categorii
Stiri

Programul de vizitare DecoStilDesign 2013, Baneasa

DecoStilDesign, program de vizitare: 25 – 28 aprilie 2013, Centrul Expozitional Romaero Baneasa, Bucuresti – noile tendinte in decoratiuni si design interior.
Ideal Gardens, sectiunea Outdoor Zone, organizata in paralel in cadrul expozitiei DecoStilDesign.


In perioada 25 – 28 aprilie 2013, va fi organizata la Romaero Baneasa prima editie a expozitiei DecoStilDesign. Evenimentul, organizat de Concept Expo & Events este unic in Europa de Sud-Est si va aduce in prim plan ultimile tendinte in arta amenajarilor si decoratiunilor interioare. Organizatorii targului ne asigura ca aici nu vor fi expuse simple obiecte, ci adevarate creatii artistice, care pot deveni pentru noi, surse de inspiratie in imbinarea elegantei cu functionalitatea in materie amenajari si design interior.

La DecoStilDesign vor participa producatori, importatori, distribuitori si comercianti de produse din domeniul amenajarilor si decoratiunilor interioare precum: mobilier, corpuri de iluminat, pardoseli decorative, parchet, seminee sau sisteme de incalzit decorative, usi de interior, scari interioare, lambriuri decorative, vopsele decorative, textile pentru casa, perdele, draperii, tapiterii, covoare, saltele, pilote, gresie, faianta, mobilier pentru baie, electrocasnice pentru bucatarie: plite, hote, cuptoare incorporabile, sticlarie, portelan, accesorii pentru masa si gatit.

Targul expozitional DecoStilDesign se adreseaza atat publicului larg cat si specialistilor din diverse domenii precum: designeri si arhitecti de interior, firme de constructii si amenajari interioare, proprietari de magazine lifestyle, de mobila, de decoratiuni si accesorii pentru casa, hotelieri, centre SPA, clinici etc.

In aceeasi perioada cu targul DecoStilDesign, 25 – 28 aprilie 2013, tot la Romaero Baneasa, va fi organizata exxpozitia Ideal Gardens. Ideal Gardens este cea mai importanta expozitie de flori, plante, peisagistica, amenajari exterioare, mobilier de gradina, piscine si unelte de gradinarit.

La Ideal Gardens vor fi prezenti cu exponate producatori de mobilier de gradina si terase, pavaje exterioare, sisteme de irigatii, unelte de gradina.
Publicul larg va avea parte nu numai de momente placute petrecute intr-un cadru de vis, ci si de informatii si sfaturi utile in legatura cu activitatile legate de gradinarit, primite de la specialistii prezenti la conferinte si work-shop-uri.

Programul de vizitare:
25 – 27 aprilie 2013, orele 10 – 18
28 aprilie 2013, orele 10 – 16
Accesul se face prin Bd Ficusului 44, sector 1, Bucuresti, iar parcarea este gratuita.
Pretul biletului:
5 lei pentru adulti
gratuit pentru copii sub 14 ani, studenti si pensionari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *