Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Rafturile si spatiile de depozitare din baile mici

baie micaMulti dintre noi se confrunta cu lipsa spatiului de depozitare in baile mici, din apartamentele de bloc. Dar cum extinderea grupurilor sanitare este deseori greu de realizat, suntem nevoiti sa cautam solutii inteligente si ingenioase de amenajare a bailor, pentru a obtine un plus de spatiu de depozitare.


In mod obisnuit, in orice baie, indiferent de dimensiuni, exista o sumedenie de obiecte si accesorii de igiena pe care trebuie sa le avem la indemana atunci cand facem baie sau chiar un dus rapid. Baile mici nu permit amplasarea unui dulap cu rafturi si sertare si atunci trebuie sa ne orientam catre alte variante de depozitare.

baie mica 2

Cea mai practica si comoda solutie sunt rafturile. Amplasate pe perete vor economisi pretiosul spatiu de pe podeaua unei bai mici sau chiar foarte mici. Pe langa faptul ca astfel veti putea depozita prosoapele, tot felul de produse cosmetice si de igiena, rafturile pot infrumuseta orice baie. Puteti chiar accentua si scoate in evidenta unele dintre ele, dotandu-le cu niste spoturi de iluminat. Insa, pentru siguranta voastra si a familiei voastre, trebuie sa aveti grija sa nu fie prea aproape de sursa de apa.

baie mica 3

Rafturile de baie pot fi din lemn, din sticla sau din metal si pot fi amplasate in orice zona a baii: deasupra cazii, deasupra chiuvetei sau dedesubtul ei, langa oglinda, deasupra vasului de wc, in colturile baii, dar si in diverse nise din perete. Un mester priceput poate confectiona rafturi chiar si in masca menita sa ascunda cada.

baie mica 4

baie mica 5

baie mica 6

baie mica 7

baie mica 8

foto: hgtv.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *