Usi culisante pentru spatii mici

Multe dintre apartamentele de bloc au holuri mici si inghesuite, care ne forteaza sa renuntam la anumite usi. Pentru a evita desfiintarea lor putem recurge la varianta usilor culisante, care ocupa foarte putin spatiu si sunt extrem de practice. De asemenea, putem monta usi culisante simple sau duble, in functie de dimensiunile incaperii si a deschiderii golului din zid.

De regula, usile glisante sunt folosite in constructia dulapurilor de haine si a dressingurilor si sunt destul de scumpe, mai ales atunci cand sistemul de culisare este mascat. Exista insa o varianta mult mai ieftina decat cea oferita de catre marii producatori de usi de interior: realizarea unei usi de interior culisante in regie proprie.

Pentru asta avem nevoie de o sina care se va monta deasupra golului din perete destinat usii si de usa propriu-zisa. Puteti folosi chiar vechile usi, pe care veti monta sistemul de culisare. Este foarte important ca modelul si culoarea usii sa fie in ton cu stilul de amenajare a casei.

Veti vedea ca o usa culisanta va economisi spatiu, fiind totodata extrem de frumoasa si usor de manevrat. Asadar, daca va confruntati cu lipsa de spatiu din apartamentul mic, inlocuiti usile bailor, ale camarilor sau chiar ale livingului sau ale dormitorului cu usi culisante.

Mai multe informatii si imagini aici: Usile culisante – o prezenta discreta in casa ta – 15 IMAGINI

surse foto: pinterest


7 comentarii la “Usi culisante pentru spatii mici”

  1. buna ziua, poate sa-mi spuna cineva, daca sistemul de usi culisante s-ar putea folosi si la obloane culisante, exterioare, la ferestre ? bineinteles ca pe marginile obloanelor se pot atasa margini pe unde sa nu patrunda ploaia si zapada, spre ferestre. cu multumiri, Dumitru

  2. Caut usi de genul de ceva timp dar nunam gasit nici sa cumpar nici pe cineva sa imi faca. Ma puteti ajuta cu ceva info? Mmc

  3. Buna seara. Nu vreau sa fiu gigi contra dar nu este vorba despre usi GLIsante si nu CULIsante? Adica ele aluneca in linie dreapta si nu in jurul unui punct fix. Capota portbagajului de la masina este culisant, ferestra velux de mansarda este de asemenea, culisant. Usile prezentate, cu tarie afirm, sunt glisante.Venind vorba despre ele, sunt scumpe. Cele de la porta sunt si 1400 de lei. Se poate pacali cumva pretul combinand un sistem de glisare de mobilier cu o foaie de usa din comert. Idei sa ai.
    Cu stima
    bsterea@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.