Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa o construiesc in regie proprie, in Sibiu

Buna ziua, sunt din Sibiu si as vrea sa primesc niste sfaturi in legatura cu constructia la rosu a unei case. Casa are o suprafata de 156 mp (12m x 13m) pe nivel (parter 156 mp + mansarda 156 mp). Mentionez ca peretii interiori vreau sa-i fac din rigips, exceptind zidurile de rezistenta. Vreau sa o construiesc in regie proprie cu o echipa de mesteri. Daca poate cineva sa-mi spuna cit m-ar costa aproximativ (manopera + materiale), fundatie + parter + mansarda + acoperis, doar la rosu. Va multumesc!


Intrebare de la Moldovan, pe adresa redactiei: Vreau sa o construiesc in regie proprie, in Sibiu

10 răspunsuri la “Vreau sa o construiesc in regie proprie, in Sibiu”

Buna ziua,
Noi ne ocupam cu proiectarea instalatiilor interioare.
Daca va putem „incurca” cu ceva la acest domeniu, nu ezitati sa puneti intrebari.
Cu stima, Paul Goron, 0745/090.451, qfgproiect@gmail.com

-Pret casa la rosu manopera=30e m2
-Pret casa la cheie manopera=110e m2
Constructia unei case la rosu cuprinde: – fundatia – ridicarea peretilor si structura acoperisului(sarpanta),fara tabla Tip Lindab, tigla etc Nu sunt incluse finisajele interioare si exterioare, instalatiile aferente (electrice, sanitare, gaze, racordare la utilitati)

. Constructia unei case la cheie cuprinde: fundatia ridicarea peretilor si structura acoperisului finisaje exterioare (invelitoare acoperis, geamuri termopan, tencuieli exterioare, izolatie poliestiren expandat grosime 10 cm) finisaje interioare (rigips,gresie, faianta, parchet, usi acces) instalatii sanitare (chiuveta, cada / dus, vas toaleta, robineti bucatarie / baie, racorduri) instalatii termice (centrala termica, calorifere, racorduri) instalatii electrice (intrerupatoare, prize, retea electrica) In functie de finisajele dorite si de materialele folosite cerute de beneficiari preturile pot suferi modificari COSTAN1968@YAHOO.ES TF. 0727306121 CONSTANTIN

Multumesc tuturor pentru informatii,am sa va contactez pentru a discuta.Mai am niste intrebari: 1-daca vreau sa fac un demisol,mai costa niste bani in plus,sau intra in suma totala(p+m)? 2-pretul este fara masa si cazare?, 3-cum pot sa calculez necesarul de materiale aproximativ,fara a avea un proiect autorizat?, 4-timpul de executie,echipa de mesteri (4-5-6 membrii). Va multumesc!

Buna ziua .casa la rosu va poate costa fara demisol minim 130euro mp la rosu
aici intra si man+mat.mancare sau altceva nu este treaba DV.
iar cu demisol va costa mai mult undeva la 150 euro mp.0785690855.
gigifrunza73@yahoo.com man 30 /35 euro mp.

Buna ziua,
Pretul real al unei constructii la rosu cu materiale si manopera este de 190-220euro/mp construit iar la cheie este de 360-420euro/mp dvs neavand obligatia cazarii sau a mesei oamenilor, nici sa puneti la dispozitia echipei popi, schela sau orice altceva alte preturi mai mari sau mai mici sunt pur si simplu fantezie
Daca doriti si alte detali va stau la dispozitie 0751785801 Adrian

SC Prodivex SRL Sibiu
officeprodivex@yahoo.com

la cheie 300-325 euro,si in rest nu va priveste nimic,e doar treaba mea sa va dau casa la cheie.0724045671.

Va invitam in santierul nostru din Sibiu sa analizam oferta si sa va prezentam lucrarile in curs……tel.0751889085

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *