Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Amenajarea unei garsoniere mici, de 28 MP – imagini video

garsoniera mica amenajata


Cu putina imaginatie si cateva idei practice cel mai mic apartament sau chiar o garsoniera poate deveni o locuinta confortabila si spatioasa.

Un exemplu ar fi garsoniera de doar 28 mp din filmul de mai jos, amenajata in stil modern, tineresc. Senzatia de spatiu a fost obtinuta in primul rand datorita desfiintarii holului de la intrare, a peretilor dintre camera si bucatarie, dar si datorita mobilierului minimalist modern, in culori deschise, cu fronturi lucioase, care reflecta lumina naturala, marind vizual incaperea.

Separarea spatiului de zi de cel de noapte se poate face prin montarea unui paravan despartitor. In acest caz s-a folosit un paravan multicolor, care invioreaza si intregeste atmosfera tinereasca a acestei garsoniere mici, fiind totodata punctul de atractie al casei.

Dormitorul ascuns dupa paravanul decorat cu dungi verticale in culori vii este mic, dar suficient de incapator pentru a adaposti un pat si un mic dulap de haine. O solutie practica de obtinere a unui extra spatiu de depozitare in dormitorul de mici dimensiuni este achizitionarea unui pat cu sertare, in care se pot pastra lenjeriile de pat, cuverturile si altele.

Baia minuscula este mobilata sumar, cu strictul necesar (chiuveta, vas wc, cabina de dus) si este dotata cu o usa culisanta, foarte practica in special in cazul locuintelor mici si a spatiilor inguste.

Amenajarea unei garsoniere mici – imagini video

4 răspunsuri la “Amenajarea unei garsoniere mici, de 28 MP – imagini video”

Daniela, intrebarea ta este atat de evaziva incat chiar n-as putea sa te ajut in vreun fel. Imagineaza-ti ca cineva pe care nu-l cunosti si pe care nu-l poti vedea te-ar intreba cum sa se tunda, astfel incat sa-si puna cat mai bine in valoare trasaturile 🙂

Te rog, asadar, sa ne furnizezi cat mai multe detalii despre structura garsonierei: dimensiunea camerei, bucatariei si baii, pozitionarea usilor si ferestrelor, culorile pe care le preferi, cate persoane vor locui in ea etc. Ai putea sa ne trimiti pe adresa andrei@casadex.ro si o schita din care sa inteleg pozitia fiecarei incaperi si a balconului, daca acesta exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *