Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Amenajarea unui apartament modern mic, cu dormitor open space


apartament mic modernDesfiintarea zidurilor interioare este una dintre solutiile de amenajare in stil modern a apartamentelor de mici dimensiuni.


In filmul de mai jos puteti vedea modul in care un apartament mic, de doar 37 mp, a fost amenajat astfel incat sa para extrem de spatios si aerisit. Pentru a obtine un spatiu aerisit si fluid s-a renuntat la toate zidurile despartitoare, transformand micul apartament cu doua camere intr-un open space impartit in mai multe zone de activitate: zona de zi (livingul), zona de odihna (dormitorul), biroul si zona de gatit (bucataria) ce include si spatiul de luat masa.

Daca ideea de open space folosita in amenajarea in comun a livingului si a bucatariei este folosita pe scara larga de catre proprietarii apartamentelor de mici dimensiuni, inglobarea dormitorului intr-un open space este ceva inedit. Si totusi acest lucru este posibil si arata chiar foarte interesant, iar decorarea interiorului in combinatia simpla de alb si negru contribuie la definirea stilului minimalist si tineresc de amenajare.

Observati ca delimitarea zonei de dormit s-a facut prin montarea unei platforme inaltate, pe care se afla patul matrimonial, o noptiera si mai multe dulapuri destinate depozitarii hainelor si a obiectelor personale. O scara mica din trei trepte face accesul catre dormitorul minimalist open space.


Spatiul de lucru alipit platformei este dotat cu un birou generos ce poate fi folosit doua persoane simultan.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii