Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Amenajarea unui apartament modern minimalist de 25 mp – Imagini video

apartament mic amenajare


In filmul de mai jos puteti vedea un apartament mic, de doar 25 mp, transformat intr-o locuinta spatioasa si confortabila datorita catorva trucuri de design elementare.

Apartamentul este compus din doua camere, o baie si o bucatarie, toate amenajate in varianta open space, pentru fluidizarea spatiului. Uimitor este faptul ca desi suprafata apartamentului este foarte mica, de doar 25 mp, acesta pare foarte spatios, datorita combinatiei de culori folosite in decorarea lui. Designerul proiectului a mizat pe capacitatea albului de a lumina interiorul si pe suprafetele si dungile orizontale de culoare neagra, cu ajutorul carora s-a creat iluzia optica de marire a apartamentului.

Peretele din bucatarie, pe care sunt amplasate dulapurile de culoare alba, este zugravit in negru, creandu-se astfel un contrast ce scoate in evidenta designul modern al mobilierului.

Zidul care separa partial dormitorul de restul apartamentului este prevazut cu un dressing incastrat pe o parte, destul de spatios cat sa adaposteasca hainele si obiectele personale, iar pe cealalta parte cu o biblioteca, ce deserveste livingul.

Pe un perete din dormitor s-a folosit imprimeul in dungi orizontale, care mareste vizual camera de mici dimensiuni.

Usa din baie continua firesc schema cromatica a micului apartament, fiind realizata din sticla transparenta cu o dunga orizontala de culoare neagra la mijloc. Spatiul restrans din baia minuscula nu a permis amplasarea unei cazi, aceasta fiind inlocuita cu o cabina de dus cu usi si pereti din sticla transparenta.

Imagini video – Amenajarea unui apartament modern minimalist de 25 mp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *