Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Care sunt costurile de proiectare si finalizare acoperis si mansarda


anunt concursVreau sa schimb acoperisul vechi din tigla si cu ocazia aceasta sa fac si o mansarda.
Casa veche este din doua parti: 6m x 13m cu acoperis in 4 ape si un living 6m x 9m acoperit cu planseu din lemn + izolatie.


Peste tot planseul de la living + peste toata casa este turnat un planseu (un strat de 12 cm sapa izolanta armata din perlite + beton armat 15cm). Mansarda vreau sa porneasca de pe partea de living cu intrare in acoperisul vechi (7.5mx12m).

Toata mansarda + acoperisul vechi si modificat va din structura de lemn (izolat cu vata, exterior OSB + polistiren + siding).

Care ar fi costurile de proiectare (pentru tot acoperisul + masarda) si costurile totale aproximative in varianta acoperisului din tabla tip tigla (cca 200mp) si finalizarea mansardei la exterior (cu patru geamuri termopan 110 x 200cm + usa intrare 85 x 200cm).


Intrebare de la Ardelean Dinu, pe adresa redactiei: Care sunt costurile de proiectare si finalizare acoperis si mansarda?

anunt concursForum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii