Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri proiect si realizare la rosu pt hotel in Predeal P + 4

Cat credeti ca poate costa un proiect + realizare la rosu pentru un hotel in Predeal pe DN1 P+4, cu amprenta de cca 250 mp, constructie clasica pe cadre de beton cu ziduri de caramida eficienta, camere de inaltime normala?


Intrebare de la dumitru, pe adresa redactiei: Costuri proiect si realizare la rosu pt hotel in Predeal P + 4.

14 răspunsuri la “Costuri proiect si realizare la rosu pt hotel in Predeal P + 4”

Buna ziua
Pentru proiect aveti in vedere un pret de 5-6euro/mp suprafata construita desfasurata. In ceea ce priveste constructia la rosu putem aprecia un pret numai dupa definitivarea solutiei finale a proiectului Suntem firma de proiectare si executie din Brasov, ne puteti contacta la mail niros_ned@yahoo.com sau 0735/393468.
Va multumesc
ing. Sorin Nedelcu

buna ziua.mă numesc Neagu Laurentiu si detin o firma de construcţii cu sediul in Brasov si as fii onorat sa va ofertez constructia d-voastră.ce va pot spune concret ca începem un bloc de 4 etaje la Tulcea si daca luam manopera din deviz si o împărţim la metri pătraţi construiţi iesim la un cost de 52e/mp care contine ridicarea structurii la rosu,zidurile exterioare zidite si tencuite interior iar la exterior polistiren fara tencuiala decorativă.acest pret nu include tva si este un calcul dintr-o structura cu amprenta de 200mp pe nivel fara demisol.existenta unui demisol ar schimba un pic pretul datorita sapaturii ,cantităţii de fier si complexitatea lucrării la început.nu ezitaţi sa ma contactaţi deoarece cunosc si problemele zonei Predeal(am construit anul trecut o pensiune la rosu la intrare in Predeal si cunosc toate costurile)e-mail: expoplus.ro@gmail.com tel:0742868586

tot eu ma ocup de tot ce inseamna avize si autorizaţii pentru edificarea constructiei si intradevar costuri de proiectare sunt intre 5-6euro/mp usor negociabil.

Buna ziua,
Firma noastra are ca obiect de activitate proiectarea instalatiilor termice, sanitare, apa-canal, ventilatie-climatizare, stins incendii, energie verde.

Pretul la proiectarea instalatiilor difera in functie de : incalzire clasica/pardoseala, ventilatie, climatizare, numar bai/piscina, trebuie/nu trebuie hidranti (in functie de ce spune scenariul la foc), retele exterioare (aici iar ne lovim de hidranti, proiect SGA)

Daca sunteti interesat de o colaborare, va rog sa ma contactati telefonic/mail.

Totodata mentionam ca suntem autorizati conform :
ISCIR – proiectare si verificare proiecte instalatii termice, autorizare RADTP / RADTI / RADTA (conform PT A1 – in vederea punerii in functiune a aparatului, detinatorul aparatului are obligatia de a avea schema termomecanica (deci implicit si proiectul pentru instalatii termice) avizata de catre RADTI)
IGSU – proiectant sisteme de securitate la incendiu (hidranti, sprinklere, desfumare) – conform cod COR 215119

In speranta unei fructuoase colaborari in avantajul ambelor parti, va rugam sa primiti disinsele noastre salutari, asigurandu-va totodata de intreaga noastra disponibilitate in probleme ce tin de competenta noastra.

Cu stima,
ing. Paul Goron

QFG Proiect S.R.L.
Proiectare si consultanta pentru instalatii

mail: qfgproiect@gmail.com
Mobil – Vodafone: 0745 / 090.451
Mobil – Orange: 0743 / 57.95.91
Fax: 0368 / 81.85.29

aveti 1250 metrii patrati de construit,425000-450000 euro la cheie,in afara de alei ,parcari, gard si alte cladiri anexe ,va pot construi la cheie cu 300-350 euro metrul patrat.0724045671

Buna seara! Suntem o firma de constructii care executam atat proiecte cat si costructiile proiectate. Am mai executat o pensiune pe trei nivele in Sinaia. Suntem onorati sa putem colabora. Putem discuta la adresa de e mail gmarius69@yahoo.com, telefon 0721123300

Buna ziua,
proiectarea se face la un pret de 4.5 euro / mp – proiectul necesar autorizarii constructiei.
Pretul manoperei pentru stadiul de rosu este 40 euro / mp.
Pretul materialelor necesare constructiei ar fi de aprox. 250-260 euro/mp.
Daca si finisajele interioare – exterioare se vor face tot prin noi – pretul final va beneficia de discount.
Va putem furniza totodata si tamplaria termopan Veka, tabla si accesorii pentru acoperis, instalatiile sanitare si electrice.

Cu mare drag,
Bogdan Ilie.
0720.124.125

Ofer comision substantial persoanelor care prin natura lor (ing.proiectant,ing.arhitect,diriginte de santier,persoane particulare,etc.) pot contracta lucrari de constructii de orice fel.Pot elibera si factura.relatii la tel.0728903340.Email gheorghegredjuc@yahoo.com.

Buna seara dl. Cornel
In momentul de fata suntem in faza de finalizare a proiectarii a unui proiect „Hotel & SPA” de 5 stele cu o suprafata destasurata deaproximativi 6.000 mp dispus pe S+P+5E,arhitectura unicat in Romania in momentul actual, proiect pe care in curand o sa-l postam pe facebook cel mai sigur in prima faza.
Noi suntem companie de arhitectura – proiectare si executie case la rosu sau la cheie. Va stam la dispozitie cu profesionalism incepand cu o discutie preliminara cu privire la ceea ce va doriti dvs. Rugam sa ne contactati telefonic in vederea unei posibile colaborari pornind de la o discutie preliminara.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Buna seara
Va facem o oferta deschisă vizibilă ptr toata lumea
Va construim hotelul cu 275000e
Relati
0735776358
Ne puteti contacta pe wachapp …de moment santem an germania cu executia unor lucrari
angelaurel199@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *