Categorii
Firme constructii

Craciun Investments srl, Maramures

Firma noastra este specializata în construcţia de case din caramida sau lemn, renovari de case si apartamente, renovari acoperisuri, mansardari, sarpante lemn, precum si in lucrari de amenajari interioare, termoizolatii, instalatii electrice, instalatii termice si sanitare.


Suntem o firmă de construcţii cu experienta, formata dintr-o echipa de profesionisti. Dispunem de competenta si echipamente pentru toate tipurile de constructii, indiferent de dimensiune şi complexitate, facand ca proiectul si visele dvs sa devina realitate.

Va oferim consultanta de specialitate pentru a va sprijini in luarea celor mai bune decizii.

Pana la finalizarea proiectului, exista o supervizare a unui inginer constructor in toate fazele determinante.

Pentru fiecare proiect folosim materiale de calitate şi acordam garanţie pentru serviciile prestate.

Pentru cei interesati de oferte de pret, noi construim case, vile la pretul de 30-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 90-110 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 200-250 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.

Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0754 457 950 / 0737 670 630, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii. Suntem din Maramures. V-as ruga sa ne trimiteti proiectul pe mail pentru a va face o oferta de pret, si sunt convins ca putem ajunge la un consens. Recomandarile noastre sunt cele ale clientilor nostrii. Multumesc si o zi buna.

Date contact Craciun Investments srl, Maramures:
Persoana contact: Craciun Gheorghe
Adresa: Loc. Poienile Izei, Nr. 346, Jud. Maramures
Mail: craciun_invest@yahoo.com
Telefon: 0754 457 950 / 0737 670 630