Categorii
Intrebari de la cititori

Cum amenajez un living in care mobilierul este de culoarea castanului?

Cum sa amenajez un living in care mobilierul este de culoarea castanului, parchetul bej deschis, canapele bej deschis
ce pata de culoare si accesorii sa folosesc?
va multumesc.


Intrebari de la Vasilica, pe adresa redactiei: Cum amenajez un living in care mobilierul este de culoarea castanului?

Un răspuns la “Cum amenajez un living in care mobilierul este de culoarea castanului?”

Buna ziua!
N-ati scris nimic despre covor, asa ca voi porni de la premisa ca acesta nu exista inca. Asadar, din punctul meu de vedere, aveti la dispozitie cel putin doua variante de amenajare a livingului:
1. Prima varianta este inviorarea incaperii prin introducerea unei culori puternic contrastante, care va schimba aspectul sobru al combinatiei castan cu bej folosita in decorarea livingului. Asadar, puteti achizitiona un covor de culoare rosie, pe care-l veti asorta cu alte elemente decorative rosii: 1-2 tablouri abstracte, snururi rosii cu ciucuri pentru draperii sau perdele (acestea pot fi atat de culoare alba cat si crem sau bej, cu imprimeu sau fara), cateva pernute decorative de culoare rosie, combinata cu maro inchis si bej, un lampadar cu abajur rosu, eventual o vaza de culoare rosie etc.
2. A doua varianta de decorare a livingului este pastrarea notei elegante a combinatiei celor doua culori existente, completand ansamblul cu alte accesorii si elemente decorative in aceeasi gama cromatica: puteti alege un covor cu fir lung de culoare inchisa, care va contrasta frumos pe parchetul bej deschis sau puteti alege un covor care sa includa ambele nuante folosite in decorarea si finisarea livingului. Accesorizati canapeaua bej cu cateva perne de culoare maro si peretii cu cateva tablouri in rama din lemn in culoarea castanului.

Alte nuante si materiale potrivite combinatiei de culori castaniu si bej din living:
– argintiu (oglinzi in rame argintii, aplice si lampadare cu picior din metal cromat etc.)
– negru (elemente din fier forjat, cum ar fi, de pilda, galeria pentru perdea, un sfesnic pentru lumanari etc.)
– turcoazul este una dintre culorile care pot inviora orice interior si poate fi introdus sub forma pernutelor decorative, a tablourilor, a imprimeurilor de pe perdelele sau draperiile in nuante de maro etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *