Categorii
Stiri

Cum arata casele celei mai frumoase femei din lume, Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrows dormitor


Desemnata de catre celebra revista People cea mai frumoasa femeie din lume a anului 2013, actrita Gwyneth Paltrow isi imparte viata intre cele 3 case luxoase, pe care le detine impreuna cu sotul sau, solistul trupei Coldplay, Chris Martin.

Una dintre casele frumoasei actrite se afla in capitala filmului, la Los Angeles, si a fost cumparata pentru suma de 10 milioane USD, desi terenul pe care este amplasate are doar 750 mp.

Superba proprietate este denumita „House of Windsor”, dupa numele arhitectului care a proiectat-o, Windsor Smith.

Bucataria uriasa este centrul de atractie al intregii case, prevazuta cu un living, 6 dormitoare spatioase, 8 bai si o sala de proiectie, destinata vizionarii filmelor.

Fostul grajd al proprietatii a fost renovat, fiind transformat intr-un spatiu de relaxare amenajat in stil ecvestru, la solicitarea celebrei proprietare.

Gwyneth Paltrow casa din Los Angeles

living casa los angeles

Cea de-a doua locuinta a celei mai frumoase femei din lume se afla in Hamptons, New York. Si in acest caz este vorba despre o casa eleganta, amenajata cu mult bun gust. Mai mult, in casa din Hamptons, care a costat 5,4 milioane USD, in 2006, amprenta de designer a frumoasei Gwyneth este prezenta pretutindeni.

gwyneth paltrow casa new york 1

Gwyneth Paltrow casa new york 1 bucatarie

Tot in New York, mai exact in Tribeca, este cea de-a treia locuinta a actritei Gwyneth Paltrow si a sotului ei, un apartament penthouse. Tonurile pastel folosite in amenajarea apartamentului invaluie luxoasa locuinta intr-un aer sofisticat. Tapetul scump, marmura si piesele de mobilier deosebite sunt doar cateva dintre elementele utilizate in decorarea apartamentului. Un element inedit se gaseste in livingul apartamentului din Tribeca – un balansoar suspendat pe lanturi, realizat dintr-o veche usa indiana.

Gwyneth Paltrow in bucatarie

Gwyneth Paltrows dormitor

foto: hookedonhouses.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *