Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum construiesc un sistem de irigatii prin picurare, corect si complet?


anunt concursCum pot sa construiesc un sistem de irigatii prin picurare, corect si complet, astfel incat sa nu mai sufere de caldura si de seceta plantele din gradina mea?


Intrebare de la Rusu Florin, pe adresa redactiei: Cum construiesc un sistem de irigatii prin picurare, corect si complet?

anunt concurs

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Iancu Mihai in ianuarie 16th, 2015

Buna ziua,
eu nu stiu cum se construieste un sistem de irigat,dar stiu de unde il poti cumpara.Eu am intrat pe site-ul aqua- plant.ro si am cumparat 50 de bucati pentru pomi mei din gradina.Pretul este de 1 euro/bucata,mi se pare destul de accesibil,iar produsul este uimitor.Sunt tare multumim.Sper ca te-am putut ajuta cu aceasta informatie.
O zi buna si mult succes!

Pop Viorel in februarie 5th, 2015

Salut! Daca ai nevoie de un sistem de irigat iti recomand Aquaplant, am intrat si eu pe site-ul aqua-plant.ro si am comandat produsul. Este foarte eficient si nu necesita surse electrice. O sa te convingi! Larevedere!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii