Categorii
Video

Cum iti poti construi singur o casa din lemn – imagini video

casa mica din lemn


Constructia unei case presupune investitii substantiale de bani, timp si energie. Daca aveti deja un lot de teren si visati sa va mutati cat mai rapid intr-o casa noua, una dintre solutii este constructia unei mini-case din lemn, pe care o puteti realiza in regie proprie.

In filmul de mai jos sunt prezentati pasii ridicarii unei micro-case din lemn, fara fundatie, care va fi inlocuita de niste piloni din beton, pe care se fixeaza elevatia casei.

Intreaga constructie este realizata din popi, scanduri din lemn si placi de osb, placata la interior, in rigips. De remarcat designul simplist al casei: linii si unghiuri drepte, pentru executarea usoara si rapida a constructiei.

Amprenta casei din imagini este de doar 39 mp, suficienti, spunem noi, pentru o locuinta de vacanta sau chiar pentru traiul de zi cu zi al unei tinere familii.

Video: cum iti poti contrui singur o casa din lemn

6 răspunsuri la “Cum iti poti construi singur o casa din lemn – imagini video”

Ma intereseaza o astfel de constructie din piese prefabricate ce doar se asambleaza la locul dorit,precum si pretul si cum se poate si de unde achizitiona.

Pe ce suprafata maxima se poate construi o casa ca în filmul de prezentare ?
Albu Cornel : 0722.368.745

Ma interesează o construcție din lemn de 50 m și cum se procedează dacă se poate în prețul.merci

Buna ziua ,
Andrei adrian te pot ajuta cu eventuale calculatii corecte , am insa nevoie de mai multe amanunte tehnice (model,schita compartimentare,variante constructive,etc).Ma poti contacta telefonic 0721088906 Gabriel Raduca eventual tamplarupriceput@gmail.com.
o zi buna!

Dar trebuie sa ai terenul tau propiu dar se poate folosi electricitate in casa de lemn e cam periculos cam cat ar costa pentru o casa cu 4 camere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *