Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum iti poti construi singur o casa din lemn – imagini video


casa mica din lemnConstructia unei case presupune investitii substantiale de bani, timp si energie. Daca aveti deja un lot de teren si visati sa va mutati cat mai rapid intr-o casa noua, una dintre solutii este constructia unei mini-case din lemn, pe care o puteti realiza in regie proprie.


In filmul de mai jos sunt prezentati pasii ridicarii unei micro-case din lemn, fara fundatie, care va fi inlocuita de niste piloni din beton, pe care se fixeaza elevatia casei.

Intreaga constructie este realizata din popi, scanduri din lemn si placi de osb, placata la interior, in rigips. De remarcat designul simplist al casei: linii si unghiuri drepte, pentru executarea usoara si rapida a constructiei.

Amprenta casei din imagini este de doar 39 mp, suficienti, spunem noi, pentru o locuinta de vacanta sau chiar pentru traiul de zi cu zi al unei tinere familii.


Video: cum iti poti contrui singur o casa din lemn
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Gabriel Marinescu in aprilie 22nd, 2014

Ma intereseaza o astfel de constructie din piese prefabricate ce doar se asambleaza la locul dorit,precum si pretul si cum se poate si de unde achizitiona.

iulian in martie 21st, 2015

noi facem casutute din lemn pentru relatii apelati 0741527782 sau agache_iulian@yahoo.com

Albu Cornel in septembrie 12th, 2016

Pe ce suprafata maxima se poate construi o casa ca în filmul de prezentare ?
Albu Cornel : 0722.368.745

Andrei adrian in noiembrie 2nd, 2016

Ma interesează o construcție din lemn de 50 m și cum se procedează dacă se poate în prețul.merci

Gabriel Raduca in noiembrie 3rd, 2016

Buna ziua ,
Andrei adrian te pot ajuta cu eventuale calculatii corecte , am insa nevoie de mai multe amanunte tehnice (model,schita compartimentare,variante constructive,etc).Ma poti contacta telefonic 0721088906 Gabriel Raduca eventual tamplarupriceput@gmail.com.
o zi buna!

marian in iulie 31st, 2017

Dar trebuie sa ai terenul tau propiu dar se poate folosi electricitate in casa de lemn e cam periculos cam cat ar costa pentru o casa cu 4 camere

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii