Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum sa amplasez camerele pentru a beneficia de o casa economica dpdv termic?


anunt concursBuna seara! mă numesc Rodica si detin un teren intravilan in apropiere de Oradea. Orientarea este front stradal usor nord est, cu lungimea spre sud.


Doresc să-mi construiesc o casa, iar întrebarea mea este cum sa amplasez camerele și implicit geamurile acestora pentru a beneficia din plin de razele soarelui și lumina cat mmai multă pentru a avea o casa economică din punct de vedere termic și ambiantă?

Intrebare de la BREGE RODICA, pe adresa redactiei: Cum sa amplasez camerele pentru a beneficia de o casa economica dpdv termic?

anunt concurs

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

adrian in mai 5th, 2013

cel mai indicat ar fi ca dormitoarele sa aibe ferestrele spre est,zona de zi(bucatarie,living)cu geamurile orientate spre sud,restul dependintelor spre vest iar camara si centrala termica spre nord

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii