Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

De cati saci de tinci am nevoie la o camera de 2,5×3,3×4,1?


Buna ziua. M-ar intreresa cum se calculeaza la metru patrat tinciul?
Daca nu puteti sa imi raspundeti, alta intrebare: la o camera de 2.5 m inaltime, 3.30 m latime si 4.10 lungime de cati saci de tinci am nevoie?
Va multumesc


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: De cati saci de tinci am nevoie la o camera de 2,5×3,3×4,1?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Mircea in aprilie 6th, 2013

Pentru camera dumneavoastra aveti nevoie de 6 saci de tinci.tel.0728903340.email gheorghegredjuc@yahoo.com

bsterea in iulie 20th, 2014

Sarut mana.
Consumul specific este de 1,5 kg de compus/m2. Asa il da fabricantul insa de la teorie pana la practica este cale lunga. Eu iau in calcul in proiectele pe care le coordonez, un consum de 2,2-2,5 kg/m2 de tinci peste tencuieli realizate manual. Acum, consumul depinde f mult de granulometria nisipului folosit la tencuieli. Tinciul este un strat de finisaj pentru tencuieli, asa cum ct127 este finisaj ptr ct126.
In practica, tinciul este folosit pentru a anula un strat de glet insa, in cazul in care consumul depaseste 2,5 kg/m2 este neeconomic si mai bine aplicati glet din ipsos de modelaj care este mai ieftin.
Ptr camera luata in discutie, consumul este de ~60 de kg in conditii apropiate de laborator sau ~100 de kg ptr granulometrii medii. Ambalajul este de sacx20 kg. Simple calcule ce contrazic interventia anterioara.
Spor!

iulia in aprilie 29th, 2015

Buna ziua!M-ar interesa un necesar de materiale pt o incapere de 2.25 m inaltime, 2.30 m latime si 5,30 lungime.As dori perii gleduiti si vopsiti cu var lavabil.As mai dori daca e posibil sa-mi recomandati materialele pe care sa le folosesc.Multumesc!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii